Kære Blog Piger

Kan I hjælpe mig? Jeg søger med lys og lygte efter noget bestemt papir.. Det på billedet og gerne i andre farver.. Jeg købte det i Silkeborg for ½ år siden. Jeg så det i andre farver, men købte blot det ene stykke her.. Nu har jeg fundet ud af, at jeg skal bruge det til noget bestemt – og derfor behøver jeg flere hele ark…

Her i Odense – tilsyneladende har vi ikke så spændende ting her? Jeg har ikke fundet det papir her i byen. Er der nogen af jer, der ved hvor jeg kan købe det? Eller er der nogen, der har ark liggende hjemme, som I gerne vil sælge til mig? Jeg tænker, at jeg skal bruge 3-4 hele ark, som ikke er krøllede. Farven er vilkårlig – bare det fine blad er trykt på..

Jeg er sgu lydt håbløs, at jeg har kastet min lidenskab på lige netop dette her papir… Jeg prøver lykken her hos jer – ellers må jeg se mig om efter noget andet..

Jeg krydser lige mine fingre først..

11 thoughts on “Kære Blog Piger

 1. Kære Christina,
  Papiret kan du købe her hos Bungalow http://www.bungalow.dk/index.php, det er dem der står for alle de fine æsker og lir’ i det print.

  Er det ikke noget med at du skal til Kbh i weekenden, så kan du måske nå et smut forbi. Lækker lækker lille biks, der ligger på Nørrebro.

  Kh Sine

 2. Hej Christina..
  Nu fik du jo lige linket ovenover, men T.I.N.G i silkeborg ahr åbnet web, og jeg har købt det samme papir også der altså i virkeligheden, men mon ikke de kunne lokkes til at sende det? 🙂 Det er rigtigt fint.. Jeg har det lilla/lilla.. 🙂

 3. Hej Christina
  Miniaturen sælger Bungalows papir -hvis de ikke lige har “din” farve, er det ikke umuligt at pigerne(de ansatte) kan hjælpe dig:)
  God jagt
  Pernille

 4. Mener jeg har set det i en lille bitte butik i Fåborg, den ligger i gågaden, ved at de har en masse skønne papirer, og så er der ikke så langt fra Odense og derned.
  Jeg kan ikke huske hvad butikken hedder, men finder du det ikke nogen af de andre steder så er det da et forsøg værd. Og skal gerne kigge når jeg skal derned igen, men der går lige et par dage.
  Håber du finder det.
  Hilsen Lene

 5. Hej Piger – jeg har allerede fundet og købt papir over nettet, takket være jeres kommentarer.. jeg vidste slet ikke hvad mærket var – jeg har nu fundet det til 4 stk 100 kr… hos Summerliving.dk

  TAK FOR JERES HJÆLP

 6. Hej Kære

  Jeg troede at papiret var fra House Doctor men har set det mange steder.

  Hvis ikke du har heldet med dig så mail mig for i en af de kasser jeg kan komme til har jeg noget af det!!

  KH

 7. Hvor er det dog et skønt papir – og sikke nogle fantastiske farver 🙂 Kan godt forstå du gerne vil have fingre i mere af det 🙂 Glæder mig til at se, hvad du får ud af det.

  Kh Dorte

 8. Og vidste du at man kan få æsker i sammen papir, i rigtig mange størrelser og farver også fra Bongalow?? Lige nu ligger der en grå/koksgrå i min bil – regi fra en foto sag vi skød i går :0)

  dejlig fredag til dig – KH Karen Marie

 9. Godt du har fundet det…ellers synes jeg at have set det i “Miniaturen” i Odense…

  Hilsner fra
  Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.