Klassisk på den spraglede facon

Jeg har netop afsluttet en ny udgave af mine favorit bukser. Jeg har efterhånden lavet utallige af denne her, den her og disse. Det har været så fedt, at jeg har kunnet sende mine bukser rundt her i Danmark, til Norge, Sverige og endda Berlin. Jeg er så taknemmelig for jeres opbakning af mine sager. Tusinde mange tak.
Jeg har lavet bukserne i en ny udgave .Denne her version er en knap så vovet udgave. Enkelte af jer har efterspurgt en klassisk udgave, som jeg har tygget lidt over. Jeg må erkende – jeg skal altså have lidt fart på, så jeg kunne ikke dy mig at sætte Liberty kantebånd på bukserne. Det fungere så fint – uden at det blive med for meget go go.

Om nogle ganske få dage kan du finde denne model af slagsen her og her

Ønsker du et særligt Libertyprint til kantebåndene, så kan vi sagtens finde ud af det. Jeg har her brugt Poppy and Daisy. Et af de prints, som jeg har på min favoritliste.

Marie har været fotograf igen… hun bør snart få en stjerne for sit øjemål…

6 thoughts on “Klassisk på den spraglede facon

 1. Historiens snyggaste byxor! Er nödd at bestille et par till inom kort, de är bara så sköna och passar dessutom till allt och alla tillfällen!!!

 2. Synes det er nogle super skønne bukser! Min datter på 6 har nogle som minder rigtig meget om dem, de fra Christina Rohde. Har ofte tænkt at de kunne være skønne i voksenstørrelse:O)

 3. Seje bukser. Dem kunne jeg faktisk godt se mig selv i, selv om jeg er så skide konservativ 😉

  Jeg må indrømme, at jeg har et love/hate relationship til de Liberty (look a like) blomstrede bukser, som “alle” går i. Synes ind imellem (dog ikke altid), at det ser ud som om de har glemt at skifte ud af pyjamas-bukserne, før de tog på arbejde… (og nu bliver jeg så lagt for had af alle i Bloglandia! – og meget passende er mit anti-spam ord kilyo)

  Skøn detalje med kantbånd i kontrastfarve.
  KH Karina

 4. hej du kære!
  Jeg ved ikke om du har set at både Kristine og jeg syneds det er en rigtig dejlig ting at du vil lægge hus til sølvdagen. Kristine har lagt nogle datoer ud på sin blog!
  Håber vi kan finde en dag hvor alle kan og det kunne være rigtig hyggeligt hvis Karen også kommer!
  Knus fra Inger Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.