Ida´s værelse

Ida´s skab er i stykker. Big time ødelagt. Jeg var ved at gå ud af mit gode skind. Det var nu ellers meningen. Men tænk nu hvis jeg kom til at fortryde det? Vi har i lang tid haft et billede på nethinden af en mulig alkove i hendes skab. Men hvordan ville det egentlig se ud IRL? Og ville hun overhovedet kunne lide at sove i et skab?

Onsdag blev processen sat i gang. Vi har bevaret skabet i den ene side.. vi kan ikke undvære hylderne til deres tøj. Men bøjle-skabet er væk og lågerne er sat i garagen. Tænk sig, vi har gemt ramme, låger og lign, så  vi kan sætte skabet op igen, når hun ikke gider sove der mere.

Hendes seng er nu ca. 160 lang og 74 bred. Det har været lidt et puslespil at få det til at gå op, så hun kunne bruge sengen i lang tid. Vi havde en madras i garagen, som jeg har skåret til. Vupti og hun fløj rundt i sengen.

Jeg kan varmt anbefale at lave en alkove i et skab, hvis du bor i et hus med meget små værelser.. det er dog nødvendigt at du har indbyggede skabe. Sådan så vores skab ud inden det blev revet helt ned.

Nu ser det sådan her ud. Sengen er ikke helt færdig endnu.. den skal males og det skal væggen også. Der skal pyntes og gøres hyggeligt. Men allerede nu er resultatet bare så tilfredsstillende. Og jeg tror allerede, at Ida elsker den.

Sengen stikker ca. 10 cm ud af rummet. Det var nødvendigt, hvis hun skulle kunne bruge pladsen længere end bare et par år. Men det passede mig udmærket, så havde vi nemlig mulighed for at sætte en gavl på, som passer til alle vores andre karlekamre sager. Jeg har det lidt med gamle møbler.. Dem bliver jeg vist aldrig træt af.

Men som sagt, så er der lidt vej endnu før rummet er helt klart, som jeg gerne ser det. Jeg søger derfor lidt hjælp hos jer i blogland. Alle jer der har fingrene i retro tapeter. – Hvor skal jeg gå hen for at købe det? Her i Odense er der vist ingen, der sælger noget i den retning.

Jeg tænker faktisk også lidt på at sætte wallstickers på væggen inde i køjen. Den kan godt se lidt stor og bar ud. Har I gode link til den slags?

Rigtig god søndag i blogland.

13 thoughts on “Ida´s værelse

 1. Hej C. SIKKE en fremragende god idé! Og hvor ser søde Ida bare glad og tilfreds ud med anordningen! Åh, jeg ville elske at have sovet på den måde som barn!

  Mht retrotapeter, så sælger jeg jo nogle i min nye webshop, det samme gør Mette Helena (men i noget større målestok ;)) i Retrovilla http://www.retrovilla.dk, og så finder du i reglen også en del på trendsales 🙂

  God søndag og god tape-jagt.

  Kram fra Helle

 2. Hej Christina

  Du kan også kigge hos Karen (www.karenklarbaeksverden.blogspot.com), som linker til Johnny Tapete, der har nogle lækre vintage tapeter og Frk. NØ’s roderier sælger også vintage tapet. God fornøjelse og glæder mig til at se det færdige resultat.
  God søndag
  KH Mia

 3. Hvor ser det bare godt ud!
  Skøn idé… Har glædet mig til at se hvordan I ville gøre det..
  Jeg ville elske selv at sove i sådan en hyggekrog:)

  Tapeter ville jeg sa anbefale dig at tage ned i Retrovilla og se, hvis du får tid mens du er i København..:) Ellers lur hos hende den kære stofpusher Helle, som hun også selv foreslår…;)

  Ha’ en dejlig dag…
  Klem

 4. Hej Helle
  Jeg kigger forbi dig en af dagene.. så må jeg se hvad du har.. jeg har netop købt en wallstickers til væggen.. det bliver fint.. det er ret morsomt at indrette på den her måde 🙂

  Hej Mia – jeg har været inde og kigge på Johnny tapete – men jeg fandt ikke noget jeg lige fandt interessant…
  Men jeg kan se, jeg har mange muligheder..

  Hej Malene
  Det skal du bestemt gøre… det bliver så hyggeligt når det er færdigt.. og hvem ville ikke elske at sove i sådan en hule.. 🙂

 5. Ulla Lullaby sælger også lækre retrotapeter fra hendes shop :).

  Jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat. Indtil videre ser det RIGTIG godt ud.

  Mvh,
  Synne

 6. Åh, vilken bra ide! Kanske något för oss om vi inte flyttar till större! Min favorittapet heter “dotty” og den er ny men retro og finns hos Ferm living!

 7. Hej Christina,

  Øj… det bliver da vildt godt. Sikker på du nok skal få lavet den hyggeliste soveplads til lillepigen….
  Jeg ville også kigge på tapet ved Retro Villa.

  KH Kristina

 8. Det kan jeg huske jeg også ønskede mig som barn at sove i sådan en.. Det må være rigtigt hyggeligt og hule agtigt..:) Et hold venner har lavet en legealkove til pigerne det er også vildt hyggeligt.. 🙂 Tapet stederne jeg kender er vist nævnt.. 🙂
  KH Rakel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.