Herlig markedsdag er veloverstået

……. og jeg er bare så enormt træt. Jeg har siddet begravet over symaskinen de sidste 4 aftener og nærmest brændt elektronikken af. Jeg har så vidt muligt forsøgt at få en brøkdel af mine kreationer færdige til dagen.

Idag var så dagen og den har været så hyggelig. Jeg havde en bod sammen med min genbo, som maler så farverige og smukke malerier. Vi fik hurtigt 7 timer til at gå og indtaget en helvedes masse kaffe. Jeg har nærmest rysteture ud i fingrene… Jeg forstår slet ikke, at tiden er fløjet så hurtigt afsted.

Vejret holdt nogenlunde. Vi stod overdækket, så de enkelte byger der skyggede over Højby, generede os ikke synderligt. Jeg havde lidt problemer med min opstilling. Jeg ville gerne have haft et tøjstativ, som jeg kunne hænge mine ting på, men jeg kunne ikke finde et egnet nogen steder. Jeg brugte i stedet vores gamle stumtjener. Det fungerede superduper. Og vil klart blive brugt igen!

Jeg fik ikke tømt boden overhovet. Jeg fik solgt enkelte ting, men tilgengæld fik jeg lidt bestillinger med hjem. Jeg tænker lidt, at mine priser på et marked, hvor man ellers sælger gammel legetøj, brugt børnetøj etc, ikke svarer til de priser jeg havde med. Man har ikke sådan pengepungen med til nye sager. Jeg, som godt kunne undervurdere mine evner, fik enkelte gange dårlig samvittighed over mine priser. Men hvorfor undersælge sig selv? Jer, der kreerer selv, I ved om nogen, hvor meget tid og sjæl der bliver lagt i sagerne.
Jeg fik meget ros med på vejen – og arbejde til resten af september månede. Så alt i alt – det har været skide sjovt. De ting, jeg ikke fik solgt – ryger direkte på Amio en af dagene.
Det fedeste har været, at jeg mødte Helena – en af mine kunder. Hun kom kun til Højby for at erhverve sig en af mine ipod tasker. Det var så hyggeligt at kunne sætte ansigt på én man har snakket med via mail.
Derudover mødte jeg hende her. Hun kom forbi helt fra Drigstrup. Det er sjovt at møde andre bloggere i sådan et forum. Jeg har sådan et indtryk af, at der ikke er mange bloggere på Fyn. Men der tager jeg vist fejl?!
I aften bliver der ikke lavet det der ligner noget kreativt. Jeg trænger sådan til at kramme med min kæreste. For sytan der har været fokus på stof og tråd. Han er virkelig forsømt – hvilket jeg i den grad også er!
Til alle jer, som venter på kjoler eller bukser. Nu har jeg fået luft til at komme igang med jeres bestillinger. Tusinde tak for jeres tålmødighed. Jeg kaster mig fluks over jeres ordrer – så hold øje med jeres postkasser!
Rigtig god weekend fra en noget udmattet C.

13 thoughts on “Herlig markedsdag er veloverstået

 1. Dejligt at du fik en god oplevelse på dit første marked. Du skal ikke have dårlig samvittighed over dine priser. det tager tid at lave kreative og unikke ting. Mange betaler gladeligt mange penge for maseproducerede ting. Men når de skal betale for unikke og lækre håndforarbejdet ting – så kan det være svært at få pungen frem. Heldigvis er der også mange som værdsætter det “ægte” håndarbejde.
  Jeg mener også, at der er mange kreative som sælger deres kreativiteter billigt. Det bærer præg af at det “kun” er hobby og til lidt lommepenge. Men det giver “problemer” for dem som vil sælge og gerne leve af det!!
  fortsæt endelige med dine lækre ting – og tag den rigtige pris ;o)

 2. Det lyder som en dejlig dag:) Jeg glæder mig til, jeg selv får tid og overskud til at være med til sådan en. Meeen en søn på 10 uger… det spiller ikke helt med at producere så meget og stå en hel dag på marked. Jeg er rigtig glad for, at piger som dig holder de priser. Jeg synes, det er så træls med dem, der undersælger sig selv, og dermed ikke sætter pris på det, de laver. Så HEP fra mig! Og så mødte du Helena:) Hun er bare den skønneste af de skønne:) Hun har også en del af ‘mine’ ting;)

  KH
  Kat

 3. Øv øv… Vidste slet ikke der havde været marked idag… For jep… er nemlig også fynbo, så kunne da godt have tænkt mig at være kigget forbi…
  Sig endelig til med andre markedsdage i Odense og på Fyn… 😀

 4. Jeg villehave været afsted og sige hej til dig, men er ramt af “hals-krads” og en heftig forkølelse med dertil hørende osteklokke fornemmelse, hrmpf!
  Jeg kender også Helena. Hun har god stil og søger derfor bl.a. din vej 🙂
  Stængerne op i sofaen og slap af resten af weekenden, du! Det er sjovt og hyggeligt at stå på marked, men kan også være meget trættende…

 5. Hej Karina og Kat – I har ret i, at man ikke skal sælge for billigt.. jeg forstår bare ikke helt hvorfor folk korser sig over prisen.. jeg synes selv, at min vest til en 2 årig pige var alle pengene værd – især hvis man skulle sammenligne med katvigs masseproducerede kollektion.. det er unika så det vil noget.. men igen det er når folk ikke helt ved, hvad de har med at gøre… siger jeg liberty – så aner de ikke hvad jeg snakker om! Men det er jo også en af faktorerne til lidt høje priser..

  Hej Bainca og Mama T – hvor kunne det have været sjovt at hilse på jer… Mon ikke der bliver lejlighed for det en dag?

  Kh C

 6. Og jeg er så den anden heldige der kom forbi! Sjovt her at læse nyt fra andre fra Fyn! Markedskalenderen.dk er i øvrigt tit et godt sted at kigge for at lede efter lokale markeder, men der kunne jeg desværre ikke finde markedet i dag i Højby! Endnu engang tak for besøget i din fine bod!
  Venligst Loppe.

 7. Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig idag, og ikke mindst se lidt flere af dine kreationer! Mon ikke jeg bliver nödt til at eje sådan en sort nederdel til efteråret…:-) og vi fik leget og spillet på musiklegepladsen, skönt sted! iPod tasken kan forresten også bruges til at bäre sin sut rundt i, passer perfekt, jeg må se om jeg kan vinde den tilbage.
  Og Tina og katrine, hvor er i sjove, tänk I var sikre på at det var mig?!

 8. Hvor ser det hyggeligt ud, Christina.
  Og dejligt at det var en god dag til trods for kun lidt salg.
  Jeg kender udemærket det med at føle dårlig samvittighed over de priser man sælger sine ting for. Især når man sælger steder, hvor folk ikke forventer at skulle have den store pengepung frem.
  Jeg har også en tendens til at give rabat til selv den mest perifære bekendte, og det er jo egentlig fjollet, for priserne er jo sat efter hvor meget arbejde og tid man har lagt i sine kreationer. Dertil kommer alt det administrative arbejde der også er og så kommer momse og skattefar i sidste ende.
  Ja, jeg betaler i hvert fald gerne prisen for håndsyede unikke varer, for jeg ved hvor meget både tid og lyst der ligger bag 🙂
  Ha’ en dejlig dag!
  Kram Ulla.

 9. Det er nogle fantastiske kreationer du har og også godt at se, at du ikke undersælger dig selv.

  Kunne være man selv skulle holde lidt øje med bloggen og næste gang du er på marked at finde 🙂

  Cammilla

 10. Det lyder som en dejli dag søde;) Se bort fra følelsen – som d selv skriver er det jo bare fordi alle ikke ved hvad ex. liberty er og hvor meget arbejde du ligger i (ift at de fleste ved hvad ex. Katvig er)
  Jeg er i hvert fald vild med dine ting – og giver gerne prisen, hvis du har noget tøse i str.2-3 tilbage;) Var ret træt af ikke at være fynbo nemlig…
  Nyd dagen..
  Kram

 11. Hvor ser det hyggeligt ud 🙂

  Må jeg anbefale en gammel gren som tøjstativ – det ser SÅ cool ud når den har fået en gang spraymaling, evt i en pang-farve. Grenen sættes på en fod, eller ned i en blikspand med sand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.