Forberedelse til Marked

Jeg har de sidste aftener bygget hule på systuen. For første gang skal jeg have en bod på et lille marked. Jeg glæder mig vildt meget til at prøve det af, men jeg synes desværre, at jeg har haft alt for lidt forberedelses tid. Jeg skal jo have nogle sager at vise frem. Det er jo det der er meningen ikke?

Min sommerferie har ligesom taget sin tid for mig. Prioriteringen har ikke være at sy andet end de bestillinger, jeg lå inde med. Det betyder så, at jeg har temmelig travlt lige nu.. Jeg har som oftest ikke tøj liggende færdigt. Det bliver lavet på bestilling eller direkte til familien.

Men det er skide sjovt.. Jeg ville bare ønske, at jeg havde flere timer i døgnet og flere hænder, så alle mine idéer kunne nå at komme på bordet. Tror desværre ikke, at det bliver aktuelt.

Jeg tænker dog, at jeg kunne tage prototyper med på nogle af de nye voksen klude – så kunne jeg tage bestillinger på dagen?! Det var da klart en mulighed. Jeg har nemlig fået lavet nogle nye sager til voksne. Det er forløbigt blevet til en kjole, et par bukser og en nederdel. Dem får I at se i løbet af de nærmeste dage..

Lige nu sidder jeg dog og arbejder på Iphone/smartphone tasker. Jeg har nemlig selv lige fået en af de lækre af slagsen, men jeg er desværre også typen, der klovner rundt med tingene. Så jeg har villet lave en taske til mig selv – men også en taske til Marie´s nye Ipod Touch. Hendes nyerhvervede fødselsdagsgave.

Min eneste krav til den taske skulle være, at den ikke kunne falde ud, når man havde den om halsen. Den skulle også være let at komme til. Jeg synes faktisk, at min løsning er optimal.
Denne mobiltaske er den første i rækken af 4 forskellige slags. Der er 3 i denne her udgave. Den er syet i Amy Butler dejlige metervarer og jeg har broderet lidt omkring blomsterne, for at gøre den lidt særlig. Der følger en “nøglesnor” med til tasken.

Den bliver sat på shoppen på søndag, alt afhængigt af hvor mange der er tilbage. Så er du interesseret, må du holde øje her.

Hvis du skulle få lyst til at kigge forbi, så står jeg lørdag d. 21. august mellem andre boder på parkeringspladsen ved superbrugsen i Højby (5260 Odense S) til det årlige marked.

9 thoughts on “Forberedelse til Marked

  1. Hej de damer… 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve det af. Men der er også en del stress forbundet med det lige nu..
    Den tatovering… hmm… jeg har helt glemt, hvad jeg skulle huske… ?????

  2. Syntes din smart phone holder er lykkedes rigtig godt… Den er så fin, og med medfølgende nøglesnor. Jeg vil gerne købe en, hvis du ikke får dem solgt på markedet alle sammen.
    Knus Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.