Ferie syslerier

Ferien er et af de tidspunket, hvor jeg ind i mellem får taget et stort indhak i mine halvfærdige projekter. Dem har jeg mange af – og hvor jeg hader mig selv for ikke at få gjort sagerne færdige. Så har jeg et broderi-projekt liggende her, et hæklet halstørklæde som mangler at blive syet sammen, en striktrøje som mangler at få hæftet ender og utallige afklippede stykker stof, som bare liiige skal syes sammen.
Når jeg får en idé – reagerer jeg promte. Kender I det? Jeg fiser rundt, får lige hentet stof ned fra hylden, tegnet mønsteret op – ændret lidt alt efter min idé. Jeg har set det færdige resultat foran mig – men kluden ligger halvfærdigt hen.
Jeg er ikke tvilling for ingenting. Jeg er ikke interesseret i astrologi. Men enkelte udsagn om mit stjernetegn har da hæftet sig fast. f.eks. at de involverer sig i alt for mange ting på én gang. Der siges, at vi faktisk har en stor kærlighed til idéer – men ikke noget synderligt behov for at realisere dem. Meget flygtig afvigelse for mit oprindelige grunlæg for indlægget her…
Det jeg ville sige – jeg er ved at afslutte mine projekter. Dette her er et af dem. Jeg er endelig blevet færdig med dette her fine tørklæde til Ida.

Jeg er ret fasineret af patch work teknikken. Jeg er et meget utålmodigt menneske, så jeg er startet i det mindre komplicerede hjørne i patchwork universet. Men jeg har lavet det i helt rigtig patchwork stil. Hvilket slet ikke var nødvendigt.

Firkantede papkvadrater har jeg betrukket med liberty og ensfarvet bomuld. Det er en meget omhyggeligt arbejde at sy så små fine sting. Men hvor får man altså et lækkert stykke håndværk ud af det.

Og jeg kan nu sætte flueben ved endnu et af projekterne. Det er ret tilfredsstillende, hvis jeg skal være helt ærlig!

Har du fået afsluttet nogle af dine projekter i ferien?

24 thoughts on “Ferie syslerier

 1. Høøøj, det er flot! Skal du ikke lave sådan et til dig selv i voksenstørrelse? Og jøsses, hvor er Ida lækker…

 2. Sikke et skønt billede og et lækkert tørlæde. Jeg kan godt forestille mig det har taget sin tid med alle de små firkanter.

  Kh Shina

 3. Hej Anne – tak skal du have.. det er sjovt at hun er begyndt at lave ansigter, når kameraet kommer frem 🙂

  Hej Marie – dejligt at høre fra dig 🙂 Jeg har overvejet at lave et i voksen størrelse.. men det må være et projekt senere på året… det er vildt flot i mini 🙂 Glæder mig til jeg snart skal besøge jer!

  Hej Shina – det tog lidt tid – men det er ret sjovt.. især når det er færdigt 🙂

  Hej Marie-Louise.. hun er en sveske.. hun er skide sjov lige nu..

 4. Så fint og hvor ser din Ida kær ud. Tror også min Ida skal have sig et lille patchworktørklæde her til efteråret. Hvor stort er dit?

  Kender rigtig godt det med halvfærdige projekter, nogle gange synes jeg at jeg har så mange ideer at jeg slet ikke kommer i gang med nogle af dem 🙂 Sådan er det vist at være Vægt – de kan ikke finde ud af det, hvis der er for mange ting at vælge imellem.

 5. Hej Mie – tørklædet måler 40 cm på de to korte sider og 60 på langsiden. Det er trekantet.. 🙂 Du må i gang.. men prøv om det ikke også bliver flot på symaskinen.. tror det er nemmere og ligeså flot..
  He he ret sjovt med de antydninger for enkelte stjernetegn.. tror du det passer ? Griner.. Kh C

 6. Hejsa Christina….
  Super flot tørklæde du her har fået lavet ja også en køn lille prinsesse 🙂
  Som jeg har sagt tidliger du er super dygtig
  Forsat god sommer herfra Else
  (By Fogt)

 7. Hej Christina
  Jeg har faktisk ofte tænkt på det tørklæde, som du jo begyndte på den dag vi var sammen i Odense. Og nu blev det færdigt, hvor Er det bare fint.
  Det du beskriver kender jeg utrolig godt, det passer meget godt på mig selv. Klipper og gør klar, men går så videre til et andet projekt.
  Aftaler ofte med mig selv at “i morgen skal jeg ikke begynde på noget nyt, men færdiggøre alt det jeg har liggende” men de nye projekter er altid liiige lidt mere spændende…

 8. Ida er altså bare så køn!! det er et fantastisk billede, og de flotte farver i det helt vildt søde tørklæde klær hende så godt!
  og nej desværre ikke nogen afsluttet projekter, men en masse påbegyndte :/

 9. Sikke et lækkert tørklæde, og hvor ser Ida bare sej ud med det på.
  Jeg forstår din tilfredsstillelse ved at få færdiggjort projekter, jeg kan ikke fordrage at have uafsluttede projekter, dem kan jeg ikke sove for om natten:)

 10. Ja, jeg må igang og ville også lave det på maskinen. Tænker også om det skal være kvadratisk så det skal foldes engang for at blive trekantet? Jeg vil prøve mig frem – på maskinen går det jo lidt hurtigere.
  Og nej, jeg ved ikke helt hvor meget af det der astrologi-noget jeg tror på, men det der med ikke at kunne vælge mellem for mange valgmuligheder er dog lige på kornet både for mig og min mand, der har samme stjernetegn. Men sådan kan man vel sige noget generelt om mange mennesker.

 11. Hej Gowry – tak for de søde ord og tak for kigget på din blog 🙂

  Hej igen Anne – he he æblet falder ikke langt fra stammen vel?

  Hej Gaia – ja det er jo lang tid siden jeg gik igang. Jeg fik ikke lavet meget siden sidst.. det blev ret fint synes jeg. Jeps – så er vi vist meget ens 🙂

  Hej Sandie – hun snører os om sin lille finger, kan du tro!

  Hej Sarah – tror det er meget sådan her i krealand..

  Hej Tine – nutsie – den var ny for mig.. lækkert ord 🙂

  Hej Rikke – natteroderi pga ufærdige projekter – det gider vi ikke 😉

  Hej Mie – det var nemmere for mig at lave det trekantet og sætte andet stof på bagsiden.. det bliver også så tykt med dobbelt patchwork.

  Hej Alma´s mormor – tusinde tak for dine søde ord.

  Hej Sara – det er super fint og meget brugt her i blogland.. tror jeg må prøve til voksne også!

 12. Christian dit tørklæde er rigtig rigtig fint – men jeg er ked af at sige at det ikke helt hamler op med Ida – Føj hvor er hun nuttet – især der hvor hun har lukkede øjne. Jeg sidder og smiler over hele hovedet 😉

 13. Damn… Hvordan sa… kunne jeg finde på at kalde dig Christian.
  Piiiinligt. Godt nok hedder kæresten det (bare med K) men alligevel.
  Undskyld… Søde ChristiNA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.