Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
De heldige vindere er….. |

De heldige vindere er…..

….trukket her til aften.


Jeg vil først og fremmest sige tak. Jeg er vildt beæret over, hvor mange der har meldt sig til denne her konkurrence, som Sanne fra Rasmilla har sponsoreret. 


Tusinde tak for deltagelsen og alle jeres søde hilsener under indlægget! 
Jeg kontaktede Sanne her i eftermiddags – og bad hende om at trække de heldige vindere. 


Jeg kan nu med største fornøjelse fortælle, at de 3 vindere der blev trukket er:

Jane, som skrev:
Sannes opskrifter er super duper. 
Jeg har endnu tilgode at prøve hendes garn, så det er da en oplagt chance at deltage her.


Anne Mette
Dejlig shop – jeg vil meget gerne deltage med to lodder. Tilmelder mig nyhedsbrevet straks.

Rosinen i pølseenden blev Maria

Jeg deltager med to lodder 🙂


Tillykke til de jer alle tre. Jeg er grøn af misundelse over, at I nu kan shoppe løs i alt det lækre garn for 200 bobs hver. Det I skal gøre nu er, at sende mig en mail med navn, så sender jeg oplysningerne videre til Sanne, som vil guide jer videre i shoppen.

2 thoughts on “De heldige vindere er…..

  1. Jag följer din blogg sedan en tid tillbaka, du har ju så underbara grejor… En fråga bara; har du nyligen bytt typsnitt? Vet inte om det har med min Mac att göra eller något annat, men brödtexten är nästan oläsbar hos mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.