Buksedragt – rappe fotos med detaljer

Endelig kan jeg vise jer lidt flere billeder af efterårets buksedragt fra Rappedikke, som flere af jer har spurgt til.
Det er lidt finurligt, at jeg sådan skal til at nævne mine sager sådan med navn – det er ret fedt egentlig. Jeg har fået mere blod på tanden med hensyn til at få mine sager mere ud – eller rettere mod. Der er bare det ved det, at jeg elsker alt lave nye ting – så at skulle sy gentagelser igen og igen, kan jeg godt gå lidt død i.
Men her er en af mine kreationer for efteråret. Kan I kende modellen?
All rights reserved Rappedikke.dk
All rights reserved Rappedikke.dk

Susi har været så flink at sende mig billeder. Ret meget på opfordring. Jeg elsker hendes billeder. Hun tager de mest kantede fotos – og jeg vil elske, at hun viser mine sager frem. Jeg har inden Sverige turen taget billeder af en nederdel, som kommer i shoppen inden længe. Men min generelle lade kropsholdning og usikre udtryk – kan ikke sælge særlig meget nederdel. Disse her billeder af buksdragten er vildt sjove – og buksedragtens ses fra alle vinkler.

All rights reserved Rappedikke.dk
Buksedragten er syet op i sort babyfløjl. Som vanligt er der syet smock ved brystet – og lavet 2-3 cm brede stropper med elastik over skuldrene. Selve pasformen er som min buksemodel – poset i benene og ikke for løs i kropsstykket. Enkelte buksedragter, som jeg har prøvet i butikkerne er meget poset om bagen og maven. Det er jeg ikke selv pjattet med, da jeg forsvinder helt i stof.
Buksedragten er behagelig at have på og ideel her til efteråret og vinteren. Du kan købe den her og her.

13 thoughts on “Buksedragt – rappe fotos med detaljer

 1. Hej Line – jaaa vi har haft den fedeste ferie… super smukke omgivelser… jeg er ved at uploade billeder… 🙂 Dejligt at besøge jer i KBH…

  Hej Growy – hun er skide sej 🙂 Du bør kigge forbi hende!

  Hej Ffluwer – tusinde tak skal du have..

  Hej Marika – billederne er så fede… tak – buksedragten er dejlig at have på! Susi skriver at det er den bedste! 🙂 Så det tager jeg for gode ord!

 2. Hej C

  Hvor er de flotte. Både model, buksedragt og ikke mindst billeder.

  Tak for din kommentar. Jeg kan jo kun sige tak og i lige måde.

  Kh. Lonni

 3. Hei 🙂
  Fant bildet på din amio butikk og den ble med på mitt innlegg om alle mine amio favoritter – selvsagt linker jeg til din amio butikk – håper det er ok 🙂

 4. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!! Så CooooooooooooL!!!!!!! ♥ ♥ ♥ Jeg så det ike før NU, jeg kom hjem fra Sverige IDAG og har ikke hatt internet på 1 uke!!!!!!
  Søøøte deg, jeg må poste denne link på min blogg!!!!!

  Min buksedrakt har vært brukt Flittig på ferie!!!!!! 😀 Og har vært med på Liseberg !!! 😀

  x x x Susi ♥ ♥ ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.