Vild med roser – både i haven og på tekstil

Vores roser i haven blomstrer i fuld flor nu. De er så smukke i alle deres kraftige farver. Der er både lyserøde og røde roser i haven. Men i år har den gule rose blomstret vildt.

Sidste år kom der ikke ret mange hoveder på busken og dem der kom, var ikke særligt store. 
Jeg fik dog i år klippet den ned – det var jeg ikke tidligere klar over, at man skulle. Det har den virkelig været godt tilfreds med.
I denne sammenhæng må jeg fortælle om mit nye indkøb af et stykke tøj. Jeg har nemlig vovet mig ud i at bryde min ellers meget klassiske (læs kedelige) påklædning. Når jeg åbner mit skab er der hylder og bøjler kun med sort og hvidt tøj. Jeg har skam også klude i farver, men sjælden tager jeg det på. Jeg føler mig mest tilpas i det anonyme. Det er jeg egentlig ret træt af. Jeg som jo elsker farver! 
Jeg har i weekenden købt et par leggings fra Pieces i Veromoda. Jeg har over en tid kigget mig omkring efter leggings med spræl – men dem jeg stødte på har egentlig afveget lidt fra min stil. Disse her med kæmpe roser i pink, rød og gul faldt jeg for lige med det vuns. 
Det gør ikke noget at udfordre sig selv lidt, vel? 
Jeg har en veninde, som elsker pang farver. Jeg synes, hun ser super smart ud i det hidsige look. Men kaster jeg mig ud i selv samme outfit, så minder jeg mere om et fastelavnsris end en med stil. 
Kender du det? Er du til det fut i farverne eller gemmer du dig også bag det anonyme? 

5 thoughts on “Vild med roser – både i haven og på tekstil

 1. Hephey jeg synes de er smarte og de giver lige det sidste touch.. jeg er lidt blandet med de farver.. synes også tit det er de sikre farver jeg vælger.. men synes jeg er kommet efter det og er begyndt at få lidt mere farve på kroppen (nu er jeg jo også en udvisket blegfis) Så der må jo godt være lidt spræl, så jeg ikke fuldstændig forsvinder..hehe (ps. de bukser du havde på til blogtræf var super fede! klædte dig virkelig godt!)

 2. Arrhh det var jo dem med “brokposen”… og de er beige.. men jo de er anderledes og fede.. tak 🙂

  Jeg tror det er sundt nok at kaste sig ud i det farverige.. det ser så sundt ud… Kærligst fra C

 3. Jeg er jo helt klart til farver. Som regel.
  Nogen gange klæder jeg mig helt i sort, og det er også okay – men så mangler jeg ligesom noget skævt i det hele.

  På mit arbejder går jeg jo i uniform, og ved du – den er simpelthen SÅ grim (grimgrimgrim). Når jeg så kommer hjem om eftermiddagen, kan det ikke gå hurtigt nok med at komme i noget med farver. Mange farver.

  Jeg har en egen hypotese om hvorfor jeg er så glad for farver på tøjet – det må simpelthen være fordi jeg i så mange år har gået i uniform, gledet ind i helheden, og været anonymiseret pga netop uniformen. Så er der vel ikke noget at sige til jeg har behov for at være mig også vel 😉

  Men – når det er sagt. Nogen gange får jeg faktisk nok. Føler mig som en der er klædt ud i moster Oda´s kjole…

  Glæder mig til vi ses i morgen 🙂
  Med eller uden farver.

  Kram Maria.

  Ps: Du er aldrig kedelig i dit tøj – bare så du ved det smukke.

 4. Det er moro å bruke farger om sommeren! Håper du finner deg tilrette med det! 🙂

  Selv bruker jeg alt fra grått til knallrosa, men det blir nok oftere duse enn knalle farger. 🙂 Men for meg er det i alle fall slik at dagshumøren påvirker veldig klesvalget! Både når det gjelder farge og fasong, egentlig…

  Ønsker deg en deilig kveld!

 5. Næh, hør hov nogle ‘glad-i-låget-pang-bukser’ du har vovet dig i der, sødeste Christina….bliv du bare ved at vove 🙂

  Det kan nok ikke komme som en overraskelse at mit klædeskab er en stor farvebombe – modsat dig befinder jeg mig ikke ret godt i sort og hvidt.

  Farveladekram

  Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.