Strandtur i mine lækre nye shorts

Vi har været ved stranden det meste af dagen. Det har været en oplevelse uden lige. Vi var taget afsted i håbet om, at Ida ville falde i søvn på tæppet, som hun gjorde forleden dag.

Ida gad ikke sove. Så det med at vi kunne tage os en morfar eller læse i vores bøger – kunne vi godt skyde en hvid pil efter. Ida var vågen og i hopla. Jeg prøvede ellers at køre hende godt træt.

Ida er ikke god til sand. Hun hader at få sand mellem tæerne – især hvis hendes tæer er våde. Hun er ikke glad for vandet, så hun er ikke typer du ser med en lille spand i vandkanten.

Og dog – min udfordring til hende var i dag at få hende med ud af svømme. Det endte jo i latter og små dyk under vandet. Fatter ikke hvor hendes mod kom fra. Jeg har ikke set hende så tryg i mine arme – altså mens vi var i vandet. Hun er tryg ved mig ellers – var det nødvendigt at nævne?
Om ikke andet – hun er nu døbt vandhunden – sandet på tæerne blev hun møg-umulig over. Hun blev så gal og siger vredt noget der minder om Sand. Hun endte dog med at gå rundt i sandet uden problemer og skaberi. Mor her undrede sig meget.

Jeg fik en sum tid med min bog. Jeg elsker at læse – især i ferien! Så jeg havde jo håbet på, at jeg kunne ligge ved stranden og tage et kapittel eller to. Men nej. Ida kom pludselig og satte sig på min ryg. Dejligt tænkte jeg – hun ville kæle. Der er jo intet bedre vel? Elsker at kramme den lille rullesteg.

Lige indtil hun pissede mig på ryggen. Jeg kunne have valgt at skrive tisse. Det lyder klart bedre. Men hendes tis stank altså af pis. Det løb mig varmt ned af ryggen og lugtede af naturin. Ahrrgg det var ikke med i min plan. Jeg havde været mine ture i det kolde vand. Hun var pavestolt ellers! Issse – dugti!! Jep – Ida var dygtig – hvad ellers skulle jeg sige?

Jeg har ikke nogle badenymfe billeder at vise. Jeg skal jo ikke friste svage sjæle….
Men men – dagen har været perfekt, trods tissetår og manglende lur. Jeg har nemlig haft mine nye seje liberty shorts på hele dagen.
Mine blå Betsy shorts. Med de frække stjerner. Kan I gætte hvem der står bag? Se bare billederne her:

Nu vil jeg så ikke høre nogen kommentarer om min lade holdning! Jeg ved godt, at jeg står helt forkert. Godt tilbagelænet med strutmave og bart. Og hvis jeg ikke helt tager fejl, ser det sgu også ud som om, at jeg piller mig i næsen!
Jeg ved ikke, om I har læst med hos Lis – jeg var derude forleden dag til tøsehygge. Vi tog billeder af hinanden i vores kreationer – det blev ikke til anden end tant og fjas og røde kinder. Jeg er håbløs til at stå og se pæn ud. Jeg bliver forlegen og får en kropsholdning der skriger af dårlig samvittighed. Hader at få taget fotos.
Men disse vunderbar shorts. Jeg skal bestemt også sove med dem i nat – og i morgennat og og og. De skal aldrig vaskes – for hvad skal jeg gøre uden. Løsningen må være et par mere. Uden tvivl.
Har I gættet designeren?
Skal I have hjælp?
Klik her

15 thoughts on “Strandtur i mine lækre nye shorts

 1. Helt enig med Anne – dine stænger klæder de shorts super godt;) Så ski’e være med holdning og bart (lækkerbrunt) maveskind:o)
  Lyder som en hyggelig tur – bortset fra tisseriet..;)
  Nyd aftenen søde..
  KH Anne

 2. Tak kære piger. Selvom at jeg er en lille pige, så aner jeg faktisk begyndende appelsinhud på mine lårbasser.. hmm..

  Jeg er vildt glad for mine shorts..!

  Kæmpe tak til Line!!!

 3. Tak for komplimentet kære Wenche. 🙂 Jeg har haft telefonen i hånden flere gange de sidste dage – jeg har villet ringe og aftale tid til at vi kunne ses.. ahrrg det må gerne blive snart… Jeg ringer en af dagene.. kram fra C

 4. Hej Christina…
  De er simpelthen flotte og labre.. Virkeligt… Og sturtmave og svajet ryg… tro mig det kender jeg alt til.. din ser nu ikke slem ud altså!!!

 5. Veldig, veldig, veldig, veldig fin shorts (vi har også sett opphavet), men denne er veldig, veldig fin. Vi kjører til Danmark og ggæder os vildt ti lat kenne den dejlige sommervarmen.

  God sommer!

  Hilsen Silje og Vibecke

 6. Super skønne shorts! Dem gad jeg godt lave også 🙂 (mangler bare lige de pæne lår at putte dem på…)

  Jeg har også et andet lille ærinde. Jeg skulle til at sy to blomstersækkepuder til mine børns nye værelse. Opskriften er fra et af de nyere Ingelise-blade (måske SyMagasinet, men kan ikke finde den!). De er syet i fleece i forskellige friske farver.

  Da Ingelise er gået konkurs og opkøbt, kan jeg pt ikke lede efter modeller på nettet. Er der nogen af jer som tilfældigvis ved hvilket blad opskriften er i? Har to børn der står og hopper for hvornår de får puderne, og jeg er lidt i panik nu… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.