Speedy med dårlige lunger

Ida har været syg med lungebetændelse siden mandag. Henrik og jeg har været hjemme på skift for at tage os af hende. Det har virkelig været en hård omgang for hende. Onsdag måtte vi afsted til lægen igen – kom retur med astma medicin. Hun hev efter vejret og lød som havde hun slugt en fløjte.

Hun er i bedring. Godt nok kan vi stadig fornemme hendes besvær med at få vejret, men hun er på benene og er generelt sig selv igen…

Og dog – for f.. der er giftige sager i den astma-medicin. Hun fiser totalt speedet rundt som en duracel kanin. Henrik forsøgte at lægge hende i barnevognen ved normal tid her til middag – men hun satte sig op igen og igen som en lille tumling og grinede ham lige op i ansigtet..

Nu her kl 13.30 overgav hun sig endelig. Totalt udmattet… det er hidsige sager det der! Jeg bliver helt forpustet i hendes nærvær. Men så længe det hjælper hende..

9 thoughts on “Speedy med dårlige lunger

 1. JEP – DET HAR VI OGSÅ PRØVET! Det er virkelig vældig opkvikkende det medicin! Vi havde også et værre bøvl med at få Frida til at sove.
  God bedring med Ida.

 2. God bedring med hende – Håber hun snart er ovenpå igen.
  Carl Johan som ellers har været medicinfri i 1års tid blev vi desværre nød til at starte op i medicin igen i sidste uge. For fanden da også – Det skulle jo ikke være nødvendigt længer og slet ikke om sommeren -hmm!
  Nå men som sagt; Rigtig god bedring med hende!
  Vh. Louise

 3. Jeg er vild forbavset over virkningen.. endnu mere fordi jeg ved, at der er mange børn som får et skud brikanyl hver dag… puha godt vi ikke lider af astma 7-9-13… man ved jo aldrig med Ida…

 4. Jeg håber naturligvis for jer, at Ida ikke har behov for astma-medicinen når lungebetændelsen er ovre. Men jeg kan trøste dig med, at duracel-virkningen aftager med tiden når barnet har behov for bricanyl dagligt. Det har det ihvertfald gjort hos Frida.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.