SOMMER

Ida er frisk igen. Heldigvis. En hel uge med lungebetændelse og besværet vejrtrækning. Det er nu slut. Hun er begyndt at vise sit sande jeg igen. Jeg elsker det!!
Det er så varmt udenfor. Vi skriger alle efter en tur til stranden – men det vil være at vove skæbnen med Ida pt. Hun skulle nødt få revet sygdom til sig igen. Så vi er hjemme – Hun står og sover under birken efter en formiddag med bar røv ude i haven. Her kan vi godt plaske med vand og soppe lidt uden af være bange for kølig brise.
Midt i legen stod hun pludselig musse stille og så koncentreret ud. Kan I se de rynkede bryn for jer? Jeg stod lidt og iagttog hende – hvor hun med et stak hovedet mellem benene for at kigge på den lille ståle som forlod hende. Jeg skulle vare mig for ikke at råbe af hende – men heldigvis er vi anatomisk fint bygget, så hun ramte heldigvis ikke sig selv på næsen! Sandalerne – de er vasket. Stolt pegede hun på pytten – Isssse, Mor. – Dytig (dygtig). 
Yep – hun er sgu dygtig…. 
Er der noget mere fantastisk end en tissetår, friske jordbær – ferskner og kold hyldeblomstsaft? 
Ja for f…. en tur i de blå bølger. 
Er I alle taget til stranden? Hvis I er på vej – så tænk lige på mig ikke?!

8 thoughts on “SOMMER

 1. Hun er SÅ skøn. Sådan en vil jeg gerne have. Har du fundet hende i Føtex eller Irma?
  Rasmus var sikker på, da han var lille, at vi kunne købe en lillesøster i Føtex. Og hun skulle have lyse krøller og brune øjne. Totalt modsat ham 🙂

 2. Kæreste Anne – jeg fortæller dig ikke hvordan jeg har erhvervet hende 😉 Det er en hemmelighed – der ikke er stueren.
  Men hvor ville det være simpelt med en tur i føtex ellers.. Knus fra C

 3. Sådan en lille skønhed!!
  Godt hun er blevet rask igen – det trænger I vist til…
  Vi er også bare hjemme i haven i dag og nyder lidt skygge og badebassin.. Eller lige nu sover Karo og hendes far til middag..
  Jeg forsøger at klare varmen og udligne mine hvide streger på skuldrene, så jeg engang kan være brudekjoleklar;)
  Nyd dagen..
  Kram Anne

 4. High five for Ida!
  Ihh, så lækker og rart at høre, hun er frisk igen. Dejlige billeder.
  Hvis det kan trøste dig, skal jeg heller ikke til stranden. Eftermiddagen kommer til at gå med græsslåning og vinduesvask 🙂

 5. For sådan en skat ville jeg gerne undvære min tur i poolen.
  Er lige på vej.

  Nyd pigerne…bølgen blå er der igen næste år eller senere på sommeren.

  Karen

 6. Hej Christina – vores dag har vist mindet meget om hinandens dog kunne min Ida ikke “nøjes” med en tissetår men en ordentlig kage landede på græsplænen og hun råbte: tissekone – hold op det var dagens grin 🙂

  Fortsat god weekend

  Kh. Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.