Silhuet af en synder

Jeg er netop afsluttet bogen “Silhuet af en synder”.
En bog som på mange områder er speciel. Jeg blev i starten ret forvirret over ordvalget, de mange detaljer,  spring i tid og skift af fortæller. Da jeg først blev grebet af bogen, har jeg slet ikke kunnet lægge den fra mig. Dog skulle jeg 1/3 ind i bogen – før min interesse blev skærpet.

Bogen fungere fint – dog ville det ikke have gjort spor, hvis der blev skåret mere ind til benet i handlingen. Til tider får man lyst til at springe videre, da detaljer blev gentaget igen. 
Umiddelbart fik jeg et indtryk af, at bogen skulle have en snert af uhygge over sig. Spisesedler beskrev en bog med genfærd og hårrejsende uhygge. – Jeg blev ikke bange det mindste. 
Dog var det mere de syge familieforviklinger, psykisk sygdom og besynderlige personligheder, som gav mig kuldegysninger. Netop det kæmpe familiekludder, incest og andre hårrejsende episoder i små pigers liv og lesbisk kærlighed, gør bogen så aldeles værdig at læse.
Bogen er super sommerferie læsning – spændende og letlæselig. 

2 thoughts on “Silhuet af en synder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.