Så er man heldig

Er der noget bedre end at få gaver, når man er syg?

Ida har fået en gave af Mette B. Papir blev flået itu og med det vuns blev Ida forelsket. Det tog intet mindre en 2 minutter.
Den lille Ælle blev hjerteven med det samme. Lige nu kører hun rundt med den i sin røde dukkevogn. Jeg vil æde min gamle hat på, at hun også får den med i kassen om en time. Håber de begge sover tungt og uden for meget hoste.
Tusinde tak Mette!

10 thoughts on “Så er man heldig

 1. Hvor er hun bare heldig hende Ida:o) Håber hun har fået det bedre….
  Har lige læste nogle af de indlæg du har skrevet mens jeg har været på ferie, og gæt hvad – jeg sidder simpelthen her og tuder. Samtidig er jeg glad for at nogle af os har styrken til at bryde det sociale mønster vi er født ind i. Men hold da op hvor koster det bare sved og tårer…! Herhjemme er der ihvertfald stadig dage der langt fra er nemme..!
  Mange tusind kram fra en storesøster til en anden:-)

 2. Ikke dårligt;) Den ser rigtig sød ud – ligesom ejermanden..
  Rigtig god bedring med hende – håber hun snart er på toppen igen..
  Knus Anne

 3. Selv om hun er syg, så er hun bare så nuttet. De glade øjne og den lille mund 🙂
  Hvis hun var i min vuggestue, ville hun være min favorit

 4. Ej.. Måtte bare følge dit link, for det kunne da virkelig ikke passe, men jo!
  Det er jo min Rasmus – eller en af samme flok som Rasmus… 😉
  I min familie får man en Rasmus (det hedder den hos alle her). Dette har resulteret i utallige hysterier fordi Rasmus var væk eller til vask.
  Min kusine glemte engang sin i en butik, hvor hun blev så hysterisk at de måtte se om de kunne få fat i ejeren efter lukketid, for ungen nægtede at sove.
  Så kan godt forstå hun er glad for den! Men pas på! Den er vanedannende… 😉
  At min mand og min søsters kæreste begge hedder Rasmus idag, vil jeg ikke tænkte nærmere over… 😉

 5. Hvor er Ida dog et bedårende barn, syg eller ej. Og Ælle er skam også ret skøn, så det er nemt at forstå hvis den bliver yndlings. Jeg så den lige i “fuld figur” på Mettes blog – og hvor er den dog fin.

  I øvrigt ligger der en award inde på min blog til dig. :o)

  God bedring med Ida.

 6. Ida sov med sin Ælle (Rasmus?) og har gjort det siden. Hun er på toppen nu – og sover om natten… det er klart ælles fortjeneste.. Hvis der er en Rasmus af det andet køn om mange år som har samme indvirken på Ida, så er han velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.