Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Juhuuu nu er de her! |

Juhuuu nu er de her!

Jeg modtog en pakke igår. Jeg har sådan glædet mig til at den kom frem. Efter at have flået papir af og læst det søde kort – kunne jeg nyde mine fine nye armbånd.

Hvis I ikke kender til Kristine – som laver de fineste smykker – så tjek lige hendes butik ud. Hun har nemlig også lavet en shop på Amio. Jeg faldt pladask for hendes smykker, da jeg første gang sendte mit blik i hendes retning.
Jeg var så heldig at hilse på hende i Silkeborg, da Karen holdte det store kreative blogtræf. Kristine havde arrangeret en lille smykke workshop – hvor de sad og lavede de fineste sølvringe. Jeg var ret imponeret over deres arbejde. Desværre fik jeg ikke snakket ret meget med Kristine – heller ikke med de andre bloggere – tiden fløj jo afsted og det blev ofte kun til lidt løst snak her og der. Men grundlaget for nye bekendtskaber blev jo fundementeret.
Jeg ved jo nu hvem Kristine er. – Hende der med de fedeste smykker!
hun har for øvrigt en blog – der viser hun sine nyeste kreationer frem.

 Jeg er lidt typen, der godt kan lide det naturlige, det lidt grove og seje. Jeg befinder mig rigtig godt i et par fede jeans og en t-shirt. Kan I ikke se det for jer – disse her armbånd passer perfekt til!

Jeg er vildt glad for mine armbånd.

11 thoughts on “Juhuuu nu er de her!

  1. en lille side bemærkning… hvor ville jeg ønske at jeg lige havde dig i baglommen, for jeg skal til at forsøge mig med EG ene jakke, som du har lavet en gang før. mener det var til ida, i grå med blomstret kant og hætte. det er hætten der skræmmer mig 🙁 må jeg måske gerne maile dig, hvis jeg får probelmer, for punkt 5 og 6 er volapyk i mine øre (og øjne) 🙁 GISP!

  2. Super seje læderarmbånd. Læder er et hit for tiden. Man kan få læder smykker i mange farver og med mange forskellige vedhæng, smykkedele og sjov pynt som f.eks. uglevedhæng af sort agat.
    Gratis gode råd og information vedr. smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.