Jeg ved ikke noget bedre!

Jeg elsker at være på ferie ved Vesterhavet. Alle årstider er skønne – No doubht about that!

Jeg er så heldig, at min svigerfar har et sommerhus i Vejers, som vi kan låne når som helst. Ind i mellem smutter vi afsted en weekend. Her i sommeren har vi været afsted en uge. Vesterhavet drager mig i særdeleshed. Jeg er en kylling, hvad angår at bade i bølgerne. Jeg indrømmer, at jeg ikke har været under i år. Kun ud til navlen. De bølger skræmmer mig vildt meget! Ungerne elsker det, men jeg har respekt for de muskler havet spiller med!
Men det fasinerer mig i den grad. Vi kommer altid hjem med utallige billeder af himmel og hav.

Marie er en vandhund. Hun elsker alt det vilde, så det er med at holde et godt øje med hende, når hun bevæger sig ud i bølgerne. Hun ender altid med at blive våd, selv når det ikke er en badetur. Jeg mindes et efterår, hvor vi gik rundt i gummistøvler. Marie skulle selvfølgelig ud og gå i vandet med sine støvler – efter at have fået en formaning om, at hun ikke skulle blive våd. Pludselig kommer hun løbende med tårene ned af kinderne – hendes støvler var fyldt med vand. Hun havde ikke kalguleret med, at bølgerne kom ind over hende. Og de er bare høje! Vi kunne selvfølgelig ikke lade være med at grine….

Jeg ved ikke om I kan huske, at jeg tidligere skrev om, hvor gal Ida bliver over sand mellem tæerne? Hvad med hendes muggeri, når hun vandet skvulper ind over hendes tæer? Hun var ikke til at kende herovre. Ustyrlig og vild. Hun vadede frygtløs ud i bølgerne – vi måtte konstant have et greb i nakken på hende – ellers var hun blevet suget ud med strømmen. Selvom at hun er en lille bombastisk tøs, så kan hun slet ikke stå fast, når havet trækker sig ud igen.

Vejret var fint de første 4 dage.. Endda så godt, at man kunne smide sig på stranden uden at blive blæst væk. Det er ellers sjældent at der er vind-fri!

Jeg glæder mig allerede til vi skal herover igen….
såfremt at der er nattero…. mere om det en anden dag 🙁

9 thoughts on “Jeg ved ikke noget bedre!

 1. Forstår godt det trækker…
  SE lige farverne bare.
  Og enig med havet – det er vist helelr ikke så uskyldigt. De lokale bader i hvert fald ikke i det.
  Fine billeder.
  Knus Maren

 2. Det har bare været det skønneste.. jeg forstår godt hvis vesterhavs-boerne ikke bader i det.. man skal da vist have meget respekt og mod.. der er mange der surfer i vandet… det er helt vildt!
  Der er bare noget fantastisk ved det..

  Tak for jeres hilsner – det er skønt at være tilbage 🙂

 3. Hvor lyder det bare som en dejlig fere..:) Skønne billeder..
  Jeg er selv vokset op tæt på Vesterhavet – elsker det også højt.. Skøn luft!
  Nyd aftenen..
  Knus Anne

 4. Hvor er det pudsigt…jeg er netop kommet hjem fra telttur ved Vejers strand camping:) Jeg elsker også havet, og i særdeleshed det vilde Vesterhav:)
  K.h. Tina

 5. Børn og vand plejer at være uadskillige Christina, der er ikke ret meget børn kan få så meget tid til at gå med som vand, jeg ved ikke hvornår vi som voksne mister lysten til vandet, men det syntes som om det sjove tager af med alderen.
  God Søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.