Depotet fyldt igen

Jeg har siden i fredags bygget hule med min familie. Jeg har ikke kunnet koncentrere mig om andet end at slappe af, holde fri, fylde Marie-depotet op igen – og nyde at familien er samlet. Jeg kan efterhånden ikke brygge mere “øl” på den historie om savnet til Marie. Men som dagene går herhjemme kan jeg virkelig mærke, at hun har været væk. Tror lidt, at vi begge forsøger at indhente noget særligt.
Marie river i mig hver andet minut – prøv lige at se her Mor, lad os liiige gøre det her Mor, har du lyst til…., Mor?
Og jeg nyder det. Det er skønt i en eller anden forstand, at hun hænger på mig. Normalt ville jeg gå bananas efter en ½ dag med et hængetræ. Men tre uger er utrolig lang tid at undvære. Det er loddet for skilsmisse børn, men det er ikke kun i negativ forstand – det skal forståes!
Marie har haft 3 uger i paradis hos sin far. Når hun fortæller om deres oplevelser og den fest hun har holdt derovre, bliver jeg så varm om hjertet. Flere gange hver dag siger hun, at hun har savnet mig. Det er jeg ikke i tvivl om, men jeg tror rent faktisk, at hun først rigtig fornemmer det, når hun er kommet hjem. Hun har haft det så dejligt i de tre uger væk. Nu er hun hjemme og kan virkelig mærke, at hun ikke har været her.
Ida giver hende desværre ikke en rum tid alene. Hun hænger i skørtet på hende hele tiden. Marie er så glad for Ida, så hun løber med hende rundt. Ind i mellem beder Ida om et los i r… , men Marie finder sig i lidt af hvert. Ida holder øje med hende. Hun skal ikke stikke af igen.
Jeg selv – jeg har fået fyldt depotet op igen. Nu er der gået 4-5 dage og vi har fået suget det til os, som lige nu og her var nødvendigt. Jeg kan nu se andre veje igen.

De sidste aftener har jeg siddet og syet kjoler. Jeg er ved at være til bunds i bestillingerne – og kan snart låse døren ind til mekanikken. Jeg fik sendt den sidste afsted i dag – nu mangler jeg liiiige en lille ting mere. Så kan jeg holde ferie…. indtil Amio jo åbner og bl.a. min butik. Det bliver så spændende! Jeg skal til at forberede lidt efterårsbukser og kjoler.. Det er sjovt at prøve nye idéer af…

I morgen skal jeg ud til veninden med alle de smukke liberty sager. Hun har vist gang i en masse nye spændende ting. Det bliver hyggeligt med lidt tøser-snak – for voksne.

10 thoughts on “Depotet fyldt igen

  1. Kære Anne – jeg skal nok nå dine bukser.. men vi rejser jo til Vejers på lørdag.. 🙂

    Jeg glæder mig til i morgen…. Spændende… Kram fra C

    Kære Louise og fru søsleri-trunte… tak skal I have 🙂

  2. Så nydelige dere er !! 🙂

    Nå har jeg lagt ut et bilde og en liten text på bloggen min om de nye buksene min!!!!! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.