I morgen…

… kommer Marie hjem. Jeg har glædet mig til denne her dag i snart 3 uger. På trods af savnet er tiden bare fløjet afsted. I morgen sker det, endelig.

Jeg er næsten lige kommet ind af døren. Ida og jeg har været på venindebesøg siden i eftermiddags. Det har været sådan en hyggelig dag. Lige nu ligger bøffen dog inde i sengen og råber efter vand. Jeg fiser ind og siger “Nu er det slut, min ven”. Resultatet er et sparsomt tandmøbleret grin lige op i fjæset.
Mit fjæs! På trods af trætheden kæmper hun rundt i sin seng.

Jeg har slet ikke tid til at løbe frem og tilbage til hende. Jeg skal gøre klar til Marie i morgen.

Det er skørt sådan noget – hold kæft Marie er savnet. Jeg glæder mig, som et lille barn til juleaften. Det bliver en kæmpe gave at få hende retur igen. Især også for den lille overtrætte rullesteg inde i sengen i værelset ved siden af. Hende der lige nu og her driver mig til vanvid! Hun bliver helt forskruet, når hun ser sin storesøster. Den gensyns glæde bliver rørende at overvære.

I morgen – er kun om 2 ½ time.

Jeg har fået mange opmuntrende ord med på vejen i forbindelse med mit savn til den store. Jeg har ingen problemer med at hun er på ferie hos sin far. De har det rigtig godt sammen. Vi har det alle godt sammen! Men ikke desto mindre mangler hun altså herhjemme. Hendes værelse har stået så stille tomt hen. Jeg har helt glemt blomsterne derinde. Jeg glæder mig til hendes Nik og J´ ryste røv – hendes gymnastik i stuen og hendes hype energi.

Fik jeg nævnt, at jeg selv går på ferie fra i morgen? En lang tiltrængt ferie! Kan slet ikke få armene ned. Det er totalt Palle´s gavebod. Ferie og fuldt hus!

Jeg har yatzy

hvis man altså overhovedet kan sige det?
Men vundet HAR jeg altså!

15 thoughts on “I morgen…

 1. Jeg bliver så glad og rørt over dine indlæg, Christina – du skriver med sjælen udenpå 😉 Kan sgu godt forstå at du savner, det bliver skønt at I i morgen kan nyde hinanden igen og holde ferie… Rigtig god ferie til dig og dine… KRAM

 2. Åh hvor bliver det dejligt for dig at få ældstepigen hjem igen – skønt!

  I må rigtig nyde dagen i morgen og så i øvrigt rigtig god ferie 🙂

  Smil fra Mia

 3. Ja, der er da yatzy, fuldt hus og det hele!
  Det må have været hårdt – tre uger! Jeg måtte undvære begge mine drenge i en enkelt uge, mens jeg var på højskole for 14 dage siden. Det var slemt nok:)
  Ha en rigtig dejlig ferie sammen.
  KH Puk

 4. Kære Therese – tusinde tak for dine søde ord.. Jeg skriver hvad der lige falder mig ind .. ind i mellem tænker jeg ikke så meget over det… det kommer bare.. 🙂

  Ps – jeg plejer aldrig at vinde i spil!

  Kære Mia – du aner slet ikke hvor befriende det bliver.. Har smil op til begge ører!
  Tak ellers..

  Kære PUK – har du været på højskole? FEDT… Det er hårdt med skilsmisse børn.. men det ville være dobbelt så slemt, hvis jeg ikke kunne med faderen – og værst, hvis Marie nu ikke var glad!
  Heldigvis er det lige modsat.. jeg skal bare klemme ballerne sammen og tørre øjnene …

  Kram fra C

 5. Forstår dig så udemærket – mine unger er også skilsmissebørn, ældste er godt nok flyttet hjemmefra, men yngste bor herhjemme endnu. Så har også været igennem mange ugers savn igennem årene… yngste tager afsted med sin far i morgen i 14 dage, glæder mig til at se hende igen ;-)) heldigvis ved jeg også, at hun har det godt hos ham, og glæder sig til ferien…

 6. Det var dælme et dejligt indlæg. Rørende og ærligt i sin oprigtighed og jeg fik tårer i øjnene. Hvor er hun da bare skøn din store datter på det billede! Jeg synes din blog har det specielle touch jeg har fravalgt i det jeg ikke har lagt billeder på nettet af mine børn.

  Sikke et fedt udtryk, du har der! Yatzy – det er da det vi har, når vi føler os lykkelige. Jeg tager selv på ferie om lidt med mine skønne børn – glæder mig.

  Det vil jeg huske – yatzy!

 7. Lækkert indlæg søde!!!
  Blir’ da så skønt for jer.. Både at få fuldt hus og at få ferie.. Fuldt fortjent;)
  I må rigtig nyde dagen i morgen – og weekenden..
  KH Anne

 8. Hej Christina!
  Det bliver skønt for dig at få familien samlet igen:) Tag nu endelig nogle billeder af Idas gensyn med Marie, så du kan dele det med os andre:)

  Håber I får en rigtig dejlig ferie.

  Kh Rikke

 9. WUUUUUUUUUUUUUUP hvor jeg glæder mig til at høre om hendes ferie og til at se rullestegen og søs i kærlige kram. For selv om hun har haft det godt, så er savnet der jo også for barnet 🙂
  Og søde pige, du har holdt godt ud. Det har været hårdt, sejt og svært, men jeg er helt sikker på, at din store pige kommer glad og styrket hjem. Og tænk måske hun er faldet for medina og ikke N&J. Det er min i hver fald 🙂

 10. Jeg har faktisk slet ikke tid til at skrive til jer… jeg NYDER tiden med Marie og Ida… vi har været ved stranden… I skulle have set Ida´s ansigt, da hun så Marie… Det var sjovt! Tak piger… jeg er bare glad.. Kram

 11. Århhhhhhh C. Hvor KAN jeg forstå dig 🙂
  Det bliver SÅ dejligt at få Marie hjem, selvfølgelig gør det det, og selvfølgelig har det ikke noget at gøre med at i ikke skulle have det godt sammen, hun ikke skulle have det godt ved sin far, osv osv osv.

  Andrea er i denne her uge på ferie ved mine forældre. Både hygge-ferie, men også nødvendigheds-ferie – for det er eneste pasningsmulighed vi har. I næste uge skal hun også være der, men der kommer hun altså kun til at være der i de timer vi er på arbejde. Vi får hende, g hendes kusine hjem på søndag – den eneste fridag vi voksne har. Og ved du – jeg glææææææder mig helt vildt meget. Savner hende, og mangler hende sådan. VI har det begge voksne sådan, men har da bestemt også nydt tosomheden.

  Kan du have en RIGTIG god feriestart – min ferie starter på torsdag, og jeg har allerede sommerfugle i maven. Ferien i år kommer til at blive LANGT udover det vanlige for os – men det kan jeg skrive om i en mail på et tidspunkt 🙂

  Kram Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.