Grøn i sommeren

Jeg er i gang med at udvide mit sortiment. Jeg går nemligt lidt med tankerne om at gøre noget mere ud af mine design og at få dem mere ud i det ganske land.

Amio åbner snart. Der har jeg lavet en butik, men jeg har tanker om lidt mere.
Måske med en samarbejdspartnere måske alene..

Men midt i min tankestrøm og div. overvejelser, må jeg få prøvet nogle af mine kreative idéer af. Jeg skulle jo gerne have noget at byde på, når og hvis, ikke?
Igår gik jeg lidt amok. Jeg slæbte mine symaskiner ud på terrassen. Jeg kunne ikke holde ud at sidde indenfor – og jeg ville liiiige prøve det her af. Vel og mærket kl. 20 om aftenen. Så hvis der er nogen af mine kære naboer, der læser med; Undskyld larmen. Er der ikke noget med, at man ikke må slå græs efter kl. 20? Der står nu ikke noget om symaskiner, selvom disse larmer ligesom en hækkeklipper!
Nuvel – dette er resultatet af larmen udenfor.

Stærkt inspireret af de kjoler jeg har lavet til pigerne – jeg måtte afprøve den til voksne.
Resultatet er blevet superb.

Kjolen er syet i 100% bomuld – i den fedeste grønne farve.
I bærestykket er der syet smock, som gør kjolen feminin. Jeg har valgt at sætte bindebånd i kjolen, men man kan sagtens gemme båndene inden i kjolen, så smocken holde kjolen oppe – vel og mærket kræver det vist, at du ikke har flade teposer som jeg?!

Kjolen kan du købe lige her – og senere her. Den er allerede solgt

23 thoughts on “Grøn i sommeren

 1. Den er bare super søde!!!

  Har godt nok til gården og gaden men også til stuen og første så en S/M bliver for lille….

  Kør du bare løs!!!

 2. Hvor er den luksus lækker! Gid man havde sådan nogle lækre babser som dig, så var jeg da røget lige i den kjole der!
  Svedige knus Line

 3. Det der smock er jo bare så genialt. Sådan en MÅ jeg da også lave til moi når jeg kommer hjem fra det varme italien hvor jeg jo egentlig skulle have brugt den….God sommer ! Og held og lykke med salgsfremstødet :o)

 4. Hvor er den bare blevet fin!!
  Lækker lækker farve – og fint snit..
  Hvis ikke jeg rendte rundt med en knap så spændstig g-skål så var jeg også hoppet på den;) Det kræver vist en lidt bredere smock..;)
  Nyd aftenen, søde..
  KH Anne (hvis ordbekræftelse til denne kommentar ironisk nok er ‘flat’..:o)

 5. Tak for jeres opbakning.. kjolen laves jo i forskellige størrelser, så der er plads til en g-skål… alt kan lade sig gøre…

  Jeg har allerede fået en del bestillinger på kjolen. Så den må jeg lave flere af..

  God søndag fra C

 6. Hvor er den fin. Har selv syet en smock-kjole til mig selv i noget liberty stof, den er skøn at have på i denne sommervarme. God ide med en halterneck.
  🙂
  Din bog skulle iøvrigt være fremme hos dig imorgen.

 7. HEj Christina,

  Ej, hvor er den flot. Lige sådan en jeg ønsker mig.
  Jeg skulle ellers prøve at sy smock i går, men det gik da heeeeeeelt galt.

  Vi snakkes.

 8. Super fed farve og jeg må gi damerne ret – du ser sommer smækker lækker ud! Og i øvrigt helt enig ang. pris snak, skru du bare lidt op for charmen ;0)

  KH karen Marie

 9. Hej! Helt underbar klänning! Både tyget och klänningsmodellen passar fint ihop. Tror verkligen på dina ideér och vad roligt att du ska sälja dina kläder. Du gör superfina kläder både till barn och vuxna! Önskar att jag hade haft det drivet också. All lycka till dig och jag håller mina tummar! Ha det fint i sommarvärmen! /Petra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.