Flæsestegen viser ny top frem

Jeg fik igen lokket lille musen til at vise sager frem, som er syet med henblik på fyldt lidt i shoppen. Jeg har syet tre fine toppe i blomstret bomuld. Toppene er pyntet fint med en lille smock tværs over brystet og blondeelastik i halskanten og ærmegabet. 
De er så kære her i sommerperioden med bare arme under. Men er faktisk ret fede med en body eller langærmet t-shirt inden under til efterårs perioden. Ida her har et par små fine leggings på. Desværre fik jeg kappet benene af hende, så I kan ikke fornøjes over at se hendes små skinkeruller – leggings og Ida´s ben går slet ikke i et modeblad. Men hold kæft hun er lige til at sætte tænderne i. 

Toppene i 2 udgaver finder du i Shoppen – inden længe bliver de sendt videre til Amio..

Så hvis du ikke har været forbi min shop – hvor du kan finde nye sager, Inge Lise´s lækreste hjemmestrik og rester fra pigerne – så klik her og se mere. Du er velkommen til at melde dig som fast læser, så kan du blive opdatteret, når jeg lægger nyt i shoppen.

Rigtige dejlige sommer hilsener fra Christina – nu på ferie ved Vesterhavet

7 thoughts on “Flæsestegen viser ny top frem

 1. Super yndig top!
  Og verdens yndgiste flæskesteg (eller flæsesteg som jeg troede du havde skrevet helt med vilje, men så så jeg at der ikke var meget flæse)
  Hvem der bare havde en pige…
  Og dog, det ville blive dyrt… Manner…
  Knus Maren

 2. lækker steg og lækre toppe.

  Nyd vesterhavet. Jeg kommer selv lige derfra. Der er bare intet så skønt, som at stå derude, kigge ud i evigheden og blive blæst godt igennem – næsten intet da:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.