En smilende Susi

Jeg sidder her til aften og kigger på min tegning på væggen, som jeg har fået af min norske veninde Susi. Hun har tegnet denne her fine tegning. Kan I genkende pigen på billedet? 
Den tegning er så betydningsfuld for mig – ret anerledes, personlig og lækker er den.
Hvis I ikke allerede kender Susi, så bør I kigge forbi hendes meget spændende blog. Hun er enormt sprudlende kreativ. Jeg bliver helt forpustet, når jeg kigger på hendes kunst. Den kan nogen gange virke lidt uhyggelig på mig. Men hvor er det nogle ualmindelige smukke billeder hun laver. Sikke en fantasi. Men måske siger det lidt om hendes udtryk, at hun sine interesser plantet godt indenfor grafitti og tattoo´s? Hendes kraftfulde farver – de lidt scary linier – gør hendes malerier så lækre.

Kig forbi bloggen
Når jeg så lige skal slå en lille krølle på Smilende Susi her til slut – så tager hun virkelig nogle lækre foto´s. Susi er selv model ind i mellem, imponerende lækker.. og nej – jeg er IKKE til piger. 
Jeg bliver bare helt målløs når jeg kigger billederne igennem – kameravinklerne, lyset og modellerne er så gennemførte.

8 thoughts on “En smilende Susi

 1. WOW sikke en blog hun har.

  Den skal jeg helt sikkert kigge ind på senere også.

  Tak for linket og tillykke med den super lækre tegning.

  Mvh,
  Synne

 2. Aaaaaaaaaaaaaawww Christina Du e SØØØØT såå søt kjære deg!!!!!!! Tuuuuuusen takk for de fiint ord, jeg blei riktig rørt!!!!!!!!!!

  Masse masse kjærlighet til deg ♥ ♥ ♥
  Og SOM jeg gleder meg til de nye buksene!!!!!!!!

 3. Hvor er det nogle fede billeder! Tak for linket. Det bliver straks smidt på blogrollen på Billedguiden. Hun er jo vildt inspirerende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.