Under kirsebærtræet…

…ligger min lille Ida. Varm og hed af feber.

Jeg blev ringet hjem fra arbejde sidst på formiddagen. Slap og mat var hun.

Den varme i dag har været ulidelig for hende. Hendes værelse har været for solrigt. Jeg har ikke kunne lave gennemtræk i hendes hede barnevogn.

Derfor har vi ligget her under træet hele eftermiddagen. Her er skygge og køligt. Lige nu sover hun som en sten. Hun ser ud til at have det nogenlunde rart lige der på madrassen og med sin klud.

Det er virkelig dårlig planlagt at have 39.5 i feber på sådan en hed dag… Måske Vesterhavet alligevel fik sendt lidt vind efter os?!

14 thoughts on “Under kirsebærtræet…

  1. Øv lille pige… Rigtig god bedring med hende!! Hvor ser hun iøvrigt sød ud som hun ligger der i skyggen!

    Smil fra Mia

  2. Smelter helt over det billed. Det ser bare rigtig dejligt ud, lige hvad man trænger til når man er lille og syg.
    God bedring med hende.

  3. Det ser nu helt rart ud at ligge der i skyggen selv om feber ikke er sjovt. “Sender” et let svalende palmeblad til at vifte lidt med. Rigtig god bedring med hende

  4. Jeg sidder og bladrer i din dejlige blog.Sikke søde kjoler med smock du har syet til dine piger.Jeg har også vovet mig udi at sy buksedragt med smock til min lille pige, men jeg lavede stropper til at binde.Jeg kan se at din løsning er meget bedre.Hvordan har du lavet stropperne? med elastik,smock eller…Jeg vil blive megaglad, hvis du kan finde overskud til at svare mig.Jeg er nybegynder men vil så gerne blive god til at sy 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.