Uhmmmm, det dejligste ved den danske sommer

Endelig kom den danske sommer. Den var længe ventet. Sådan en dag som idag er en af dem, hvor man drøner udenfor for at suge strålerne til sig. Vi har været ude det meste af dagen. Plasket med vand – skiftet tøj. Leget i sand – tømt sandaler.

Bedst af alt – dette her:

Marie jublede, da hun så majsene ligge klar i gryden. Det er noget af det bedste hun ved. Hun er ellers ikke til kogte grøntsager – men majs bliver guffet i stor stil – og gerne flere efter hinanden.

Når vi så sidder derude i solen og spiser vores aftensmad, de nye danske kartofler og kolberne her – så falder der en helt speciel stemning over mig. Sol, sommerferie, afslapning og mere energi. De lune nætter ude på bænken er bare sagen. Eller betegnes det ikke bare bedst med “Dansk Sommer i Særdeleshed”?

Den lille marcipangris her – kunne også med sine to fortænder i undermunden gnuppe kødet fra den gule sag. Rent faktisk ville hun ikke spise andet end det – det var åbenbart for lækkert til, at hun ville indtage andet.
Men OM jeg forstår dem!!!! Jeg selv er på vej ud for at stange mine tænder. Hvis jeg lader mine tænder stå til et par timer – med colgate smil mod solen, ender det med, at jeg kan byde på popcorn. Anyone?
Tjek så lige rulle-pølsens chuppy arme.. Aner ikke hvem hun har det fra?! Har dog ladet mig fortælle, at hun ligner sin far som spæd.

18 thoughts on “Uhmmmm, det dejligste ved den danske sommer

 1. Underbara bilder!!! Sommarkänslorna sprider sig i kroppen:) Tyvärr regnar det här just nu men dina bilder värmer och ger hopp!!

 2. Sikke lækre sommerbilleder Christina!!:)
  Så dejlige tøser, du har dig..
  Og ja – sommeren er kommet – og jeg kan slet ikke vente på at sommerferien også kommer..;)
  Majs er også én af stporfavoritterne hos mig – har bare endnu ikke prøvet at lave dem – det må jeg da vist hellere ha’ prøvet af..
  KH Anne

 3. Ih, hvor ser det dejligt ud. Din kommentar omkring majs/popcorn er et herligt “billede”. Skønne billeder og tak fordi du deler.

 4. Ehj altså det er ikke fair, at tævære det sådan ud i hovedet på os herovre på Djævleøen – vi har faktisk haft regnvejr hele dagen her i Birkerød, så gider du lige ;O)

  Men dejligt ser det nu ud.

  Kh Rikke

 5. Hehe, når der er majs på bordet herhjemme spiser Carla heller ikke andet. Og det gælder også de knap så lækre på dåse… I en overgang gik hun også gerne selv i skuffen efter en dåse, hvis aftenens menu ikke lige passede hende 😉

  Dejlige sommer-billeder af dine piger og spændende med de “mund-poppede” popcorn 😉

 6. Her har jeg ikke været før, men må simpelthen lige kommentere de underskønne tøsebørn, du har der! Det var da nogle fantastiske billeder!

 7. Jeg er enig med Fru Ekelund – jeg tror hele Nordsjælland var ramt af en gang “efterårsvejr”, så de her sommerbilleder gider vi altså ikke se flere af, førend vi OGSÅ har fået sommer. Nå!

  (men bortset fra dét, så er det altså nogle superlækre billeder af smukke sommertøser. Og de arme dér… *sååååk – jeg smelter*

 8. Så utrolig koselig det så ut! 🙂

  Jeg må si jeg misunner dere den danske sommeren nå…her oppe i nord (Trondheim) kommer fremdeles de vårlige tulipanene sakte men sikkert frem, og skogen er full av hvitveis. Vakkert! -jada, men såå seint! Jeg vil ha sol og varme nåå! 🙂

  Det er forøvrig svæææært mange nordmenn som også elsker den danske sommeren, og alle her kjenner slagordet: Det er dejlig å være norsk – i Danmark! 🙂 Hihi…

  Ønsker deg en strålende onsdag!

 9. hejsa, fin blog (: kom forbi min hvis du får lyst – Linebiine.blogspot.com
  // Linebiine

  ps. lækre unger, er der noget jeg elsker så det kønne børn og dem kan du godt prale lidt med 😉

 10. Lækker smækker er dine unger! Og bettesøster er da lige til at bide i! Har selv en af slagsen… (:
  Jeg har givet dig en Beautiful Award! Ved ikke om du vil lege med, hvis ikke allerede du har gjort det.

  KH Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.