Sommerferie afslapning

Jeg er blevet beriget med nye bøger.. Jeg glæder mig vildt til ferie, bøgerne, timerne kun til afslapning. Bøgerne ligger klar på natbordet..

Jeg er lige gået igang med Leonora Christina Skov´s bog “Silhuet af en synder” udgivet ved forlaget Rosinante. Bogen i sig selv er totalt lækker bare at have liggende. Omslaget med graveringer er kræs – når man tænker på, at det er en bog der senere kommer til at stå mellem alle de andre. Den har nu efter 79 sider har fanget min læselyst. Jeg er nem at skræmme og elsker uhygge. Jeg håber indholdet til slut lever op til det fine layout. (Det var mest af alt dét der skulle fange).

Er du træt af svensk krimi? Så skulle du prøve at kaste dig ud i lidt gotisk gys, knirkene gulvbrædder og spøgelseslignende giner i aflukkede tårnværelser, så er den værd at overveje.

Og at jeg samtidigt oveni modtog Josefine Ottesen´s saga om Mira? Man gemmer vel det bedste til sidst ikke? Jeg glæder mig vildt til at læse den i voksenudgaven…

7 thoughts on “Sommerferie afslapning

 1. Tak for anmeldelsen. Jeg har tidligere læst Champagnepigen af LC Skov. Jeg havde faktisk helt glemt at hun fandtes. Tak for påmindelsen 🙂

 2. lækkert med nye bøger, og ja den ser da bare for lækker ud. Jeg er i gang med en bog i to dele der hedder helbrederen. Det er slet heller ikke i svensk krimi genren og den kan anbefales. Som blogsøstre må vi jo dele… også boganmeldelser ;o)

 3. Tak for inspirationen, Christina..
  Jeg går og hungrer efter nyt læsestof.. Ikke fordi jeg er træt af svensk krii – men fordi jeg HAR læst hvad der endnu er at læse.. (man er vel en lidt smånørdet læsehest;)
  Jeg vil fluks (mine elever griner af det ord – findes det måse slet ikke?) reservere nogle af dine titler til jeg får ferie om 3 uger!!
  Ha’ en dejlig lørdag…
  Kram Anne

 4. Uh, du endelig fortælle, hvordan Skovs bog endte ud med at være. Jeg er sååå træt af hende, men derfor kan hun jo godt have skrevet en god bog – og jeg leder efter en grund til at blive u-træt af hende igen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.