Sommer kjoler

Sidste år lavede jeg denne her sommerkjole til Marie. Hun kan heldigvis stadig være i den – det er noget af den fineste sag, synes jeg selv. 
Jeg har lavet om på en kjolemodel, som jeg har brugt utallige gange – og så lidt strop og smock – så får man et nyt udtryk ud af en ellers godt slidt kjole model. Det er en af mine farvoritter.
I sidste uge fik jeg Rullestegen i en lignende kjole. Det var mest af alt en prøve. 
Som nogen af jer måske husker – efterspurgte jeg ideer til nye kjoler uden ærmer. Denne her kjole fungerer også fint til Ida – selvom at hun er lidt en flæskebøf. Det blev ganske fint med smocken, uden at jeg får associationer til kogt hamburgerryg.
En af de nærmeste dage skal jeg prøve to nye modeller af. Hende her og hende her har været så søde at sende mig forslag til to andre udgaver af sommerkjoler. Det er så dejligt at vi kan dele ideer. 
Tusinde tak skal I have.

14 thoughts on “Sommer kjoler

 1. Hun har bare de smukkeste øjne, din Marie.
  Så smukke kjoler til begge piger. Det er så sødt med de hvide “marmelukker”/bukser under Rullestegens kjole – der er ikke engang snærten af kogt hamburgerryg 😉
  Vh Louise

 2. Hej Louise – tak for de søde ord 🙂 Marie blev genert, da jeg fortalte hende om dine ord.. Ida – du skulle se hende i ble… hun er med elastikker overalt og fin rund i kanterne 🙂

 3. Eeeeiiii hvor er hun bare lækker hende rullestegen. Det er da bare den sødeste kjole. Og så synes jeg hendes hår vokser for hvert billede du viser af hende. Hun er bare SÅ fin. Og Marie er da bare en smuk pige, og kjolen er super sød til hende. Jeg skal til at sy en buksedragt i str 86… men uden smock… har du en god ide til et mønster?
  Vh Anette

 4. SÅ smukke piger, du har dig Christina!:)¨
  OG utroligt lækre kjoler…
  De mønstre du fortæller om – er det nogen man kan finde på nettet..? Jeg er nemlig selv på jagt – helst noget uden smock, da jeg ikke har prøvet det endnu..;)
  Nyd dagen..
  KH Anne

 5. Hej Anette, tak for dine søde ord.. ang. buksedragt … jeg tegner selv videre på et mønster med posebukser.. men jeg ved at stof 2000 har deres egne mønstre “homemade” og de har vist et fint mønster på en buksedragt.. og ONION har vist også UDEN smock.

  Hej Stine – tak skal du have.. Hun er lige til at spise… selvom at jeg hader julemad 🙂

  Hej Anne – det mønster jeg har brugt her er det fra ONION der har nummer: 20022 Det er fint og nemt..

  Hej Wenche… jeg ringer og tager dig på ordet 🙂

 6. Jeg er simpelthen så vil med Ida – især når hun er småsur – hun ser så fantastisk bedårende ud!
  Men Marie ser virkelig også dejlig ud i sin nye kjole!
  …Håber, jeg får børn, der bliver lige så skønne (men okay, til den tid er jeg nok ikke upartisk;-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.