Skal vi bytte?

Det er en af de dage, hvor jeg måtte springe over en masse forhindringer. Og ingen af dem har jeg kunnet komme over uden at slå hul på knæene.

Jeg er udmattet af alle de skyer som dækkede for solen – jeg har lyst til at råbe PIS og LORT ud af vinduet eller sparke til det første og det bedste, jeg falder over, men på sådan en dag vil jeg brække en tå i stedet.. Jeg bider det i mig.. hvilket er lidt en hæmsko for mig. Jeg vil få mere ud af at råbe op og stampe i jorden. Sådan er jeg dog ikke af natur. Jeg kan ikke finde ud af det.

Hvor er selvrespekten? Eller hvor er respekten for hinanden henne? Ind i mellem byder vi hinanden noget skidt.. Jeg har gabt over mit idag.

Det er jeg sgu lidt ked af..

Håber din dag har været bedre – jeg bytter gerne..

9 thoughts on “Skal vi bytte?

 1. Øv, søde Christina – det lyder da som en træls dag.

  Jeg sender lige lidt skyfri karma din vej 🙂

  …jeg har nemlig haft den skønneste dag i samvær med en flok dejlige koner og ditto dagplejebørn. Vi har haft indianerfest i vores heldagslegestue idag – jeg har stadig de fineste indianerstriber ned over mine kinder….

  – og nu er eget afkom placeret hos svigerforældrene, så jeg kan få en times Trine-tid på Zumba-banen 🙂

  ….men, det er ikke mange dage siden min himmel var grå – og mit vokabularium bestod af pis-lort-og røv-ogdetdererværre….

  Heldigvis titter solen frem igen – det ved vi 🙂

  kram og ugh!!!

 2. Kære Christina

  Håber et kæmper cyberknus kan lindre på knæene 🙂

  Nogen gange hjælper det at cykle ud i skoven og råbe LOOOOORT måske du skulle prøve det?

  Heldigvis er der en ny dag i morgen håber at solen vil skinne på dig fra det sekund du stikker storetåen ud af dynen 😉

  KH

 3. Hej Trine – jeg tager gerne imod en skyfri himmel fra dig.. Øv hvor ville det være rart at springe over dumme dage.. og gimper!

  Hej Wenche – tak skal du have… min dag har var været røv og nøgler.. men kan du se mig i skoven med Ida bag på cyklen råbe RØV eller PISMØG? Det første Ida så fortæller vores dagpleje mor er IsØvv….?

 4. “IsØv” vil da bare blive tolket af dagplejeren som at Ida ikke måtte få is – og at det var Øv 😉

  Jeg er desværre ikke altid i stand til at lægge en dæmper på mig selv – men det er heldigvis / UHELDIGVIS (!) mest min familie, der lægger øre til mine amok-løb.
  Når jeg er på arbejde er jeg bedre til at styre temperamentet. Raser mest på vejen hjem på cyklen, hvor nogle medtrafikanter ind imellem må undre sig over en mumlende cyklist 😉

  Jeg håber VIRKELIG at resten af din uge retter op på den forfærdelige mandag.

  KH Karina

 5. Kaoskreftene er kraftigere enn ordenssansen, tror jeg. Men amerikaneren Sam Shepard er kanskje for dyster i sitt grunnsyn?
  «Virkelig og varig orden finnes ikke. Kan ikke finnes. Det eneste vi har er våre egne forsøk på å motvirke kaos med humor og ydmykhet»
  Disse odene er lånt fra et filosofisk Norsk radioprogram jeg fant på en nettside. http://www.nrk.no/programmer/radio/studio_sokrates/1.6990509
  På din flotte blogg opplever jeg at du har begge deler,både humor og ydmykhet.Så solen vil nok skinne og gleden og likevekten komme tilbake ganske raskt igjen for deg Rappedikke.
  Rop det gjerne ut så kommer nok roen tilbake.
  Ønsker deg en kreativ uke!!
  Klem fra Jorid!!

 6. Hej Karina – jeg holder også min mund på jobbet.. alligevel råbe røv på cyklen hjem.. det er godt..

  Hej Jorid – det var sødt af dig at sende mig så befriende ord.. tusinde millioner tak skal du have.. det varmer så hjerteligt..

  Fru landmandskone – tak skal du have.. I morgen er bedre håber jeg..

 7. Jeg håber i morgen var bedre mrs. rappedikke!

  Husk du er en solstråle! Det kan jeg se og sige, selvom jeg ikke kender dig!

  De varmeste, sødeste og vildeste hilsner fra
  Cristine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.