Hvor blev den af?

Weekenden?

Jeg har kørt i 1. gear hele weekenden. Altså meget langsomt. Jeg har været syg i intervaller de sidste tre dage.. Jeg føler, at jeg er gået glip af en masse… på trods af nogle fantastiske timer med en veninde i går eftermiddags.

I morges vågnede jeg dog igen op til en omgang med mavepine. Det kommer åbenbart (og går) som det lyster. Jeg lå under dynen og gad knap nok kigge ud og smile sødt til min familie, som lå ved siden af og snakkede.. De kunne rende mig…. (selvfølgelig ikke) jeg var bare så træt af dagens begyndelse.

Jeg havde ellers glædet mig til en dag – hvor Marie´s gymnastik skulle afsluttes med stort stævne på Ollerup Idrætshøjskole. Hvor fedt var det lige at sidde på en våd græsplæne med lind mave?

Om ikke andet – jeg klarede dagen – det var faktisk ret hyggeligt! Marie klarede at sjippe på græsplænen – det var hun meget nervøs for!

Lige nu glæder jeg mig til kartoffelmosen…. og til at komme tidligt i seng…

Momenter af weekenden kunne jeg godt have været foruden… ØV
Håber jeres weekend har været sjovere…

12 thoughts on “Hvor blev den af?

 1. Meget meget sjovere….for jeg har ryddet op kælderen HELE dagen 🙂
  Men nu er der altså ved at være fint…altså når lige manden kommer afsted med affald en af dagene i ugen.

  God bedring søde.
  Karen

 2. Årh søde…
  Rigtig meget god bedring..
  Avs i maven kan altså ødelægge det hele – så orker man intet…
  Håber du får det bedre og kan nyde aftenen – ellers bare tidligt under dynen..
  Klem herfra

 3. Som du ved 🙂 Så har min dag heller ikke været for god. Har en irriterende dreng der også kan rende mig (you know what I mean) og har slet ikke slik nok, til at klare dagen.
  Og så tror jeg min hår er ved, at gro til igen…

  ÅRRRRHHHHHGG.
  Jeg sender dig en tanke, når jeg går i seng.
  Sov godt!
  KH C

 4. Hej kære Karen – du har virkelig haft det sjovt.. for din kælder kan man kun gå agurk i.. jeg har en god “container” på mit værksted 🙂

  Hej kære Anne – tusinde tak skal du have… jeg er gået glip af en personalefest fredag… og en lørdag aften i sofaen.. øv..

  Hej kære Cristine… jeg ved så absolut hvordan du har haft det idag… der er bare dage, hvor man får lyst til at skide højt og flot på det hele..

 5. Hej med dig – og øv da for en weekend. Håber ugen får en bedre start, uden mavepine.

  Min weekend… den har altså også været røv & nøgler. Sådan at man helt glæder sig til mandag morgen. Men også kun næsten.

  Kram M

 6. Hej kære Maria – jeg ved sgu ikke om jeg glæder mig til i morgen… det er en alt for “spændende” dag på jobbet.. der er fordelingsmøde.. så bliver fremtiden lagt for næste år.. hmmm

 7. ..og jeg som meget tys tys glædede mig til mandag hvor jeg kan fyre op under symaskinen igen, endte faktisk med at have en rigtig god lørdag med en rigtig god tur i Fjord og Bælt i kerteminde. Dejligt un-crowded, ukommercielt og nærværende for ungerne. Kan anbefales. God bedring !

 8. Rigtig god bedring. Jeg tror der er noget dumt virus i omløb. Vi har været plaget af dårlig mave ( tynd mave) i lag tid nu. Først havde Mindstedatter det i hele 10 dage, og den stakkels bette barn var helt afkræftet og havde tabt sig. Og så startede manden min med en tur. han har så lige lidt mere at tabe sig af, så han overlever også, men syg det har han været. Og jeg hører også at andre er plaget…

  Så min weekend har gået med sygdom, og lige en 40års fødselsdag, og en tur ved vagtlægen for Mindstedatter sluttede ugen med en omgang falsk strubehoste SUK Dybt SUK !

 9. God bedring til dig Christina. Jeg har haft en blandet weekend. Ungerne var totalt ustyrlige og umulige i Randers regnskov lørdag og i dag har de skændtes og larmet og jeg har fået ondt i ryggen… som i jeg går som en der har gjort i buksen og har pukkelryg. Kan ikke rette mig op eller løfte noget. Ikke smart når man nu har pillet hele sengen fra hinanden og skal løfte tunge madrasser på plads for overhovedet at komme i seng!Ha en bedre dag i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.