Hjælp – jeg ser sgu fjoget ud uanset hvad?!

Jeg skal have skiftet mine gamle briller ud.. Jeg har et par hornbriller som trænger til seriøs udskiftning. Jeg har ikke brugt dem længe, da de irriterer mig grænseløst. Glasset er så smalt, så jeg skal bevæge hovedet til alle sider for at se alt omkring mig. Det var dengang brillerne skulle være små…

Nu skal brillen være det modsatte. Og jeg er gået helt i selvsving – jeg kan ikke hitte ud af hvilke briller der er bedst. Jeg har lånt 4 par hjem. Kun tre af dem kan bruges. Jeg har en farvorit.

Med fare for at blive godt til grin i blogland – spørger jeg nu jer til råds. Jeg har taget nogle billeder af de nye briller. Rent faktisk er billederne elendige – da man faktisk ikke rigtigt kan se mig i profil.
Here it goes;
Any way – hvis jeg siger billede nummer 3? Hvad siger I så?
Eller skal jeg bare indse, at jeg skal beholde de gamle briller – trods snævert udsyn?

60 thoughts on “Hjælp – jeg ser sgu fjoget ud uanset hvad?!

 1. Jeg synes nr. 3 er klart flottest. Nr 2 er for kedelig. Nummer 1 er også meget flot med jeg synes ikke om farven til dig og hvis de går så meget på kinden som det ser ud til, så skal det ikke være dem.
  Nr.3!

 2. Ha-ha… Herligt, at jeg ikke er den eneste, der ligger brille-billeder ud på bloggen. Mine er dog KUN til brug nede i min kælder – og kun når jeg skal lave perler :o)

  Men… hvis jeg skal gøre forvirringen total, så synes jeg altså at formen på brille nr. 1 er den bedste. Den passer bedst til dit ansigt. Jeg mener dog ikke, at farven er den bedste. Måske en grøn eller brunlig (som står til fregnerne)…
  Godt jeg ikke skal vælge.
  KH Karina

 3. puha ikke nemt – helt ærligt….
  De alt for store til min smag selvom det er moderne. Det at de går på kinderne som ellers ikke ser store ud… hmm….
  Hvis jeg SKULLE vælge mellem de tre må det blive nr. 2. De ser dog lidt brede ud – måske fordi billedet er fra siden?
  ps har selv briller og er også på kig efter nye – men klart nogle der er mindre så må mode være mode!
  Ok indrømmer det … Jeg er fra jylland – måske derfor ;0)

 4. Nu ved jeg ikke hvor tit du bruger dine briller og ej heller hvor ofte du skifter dem ud.
  Jeg synes, at klassiske briller er bedst. Så kan du lave spræl med tøjet. For som brillemoden skifter, så er det jo svært at følge med.

  http://images.business.dk/node-images/442/1/626×352-c/1442685-vibeke-hartkorn-forlader-dr–.jpg

  Jeg har faktisk to par Phillip Starck briller. Et med gennemsigtig stang og et med sort stang. De er klassiske og stadig smukke.
  Så jeg synes det handler om, hvilket udtryk du gerne vil sende til omverden 🙂

 5. Hej C,

  Ja nu spørger du, og så får du min uforbeholdne mening, ik? 😉

  Jeg er vild med brille nr. 3, MEN nr. 1 klæder dig 100.000 gange bedre i faconen, synes jeg. Det lidt mere kantede er super godt til dit ansigt, og markerer dine træk rigtig flot, hvor, jeg synes, du drukner lidt bag de mere ovale/runde nr. 3. (Men måske er det bare billederne, der snyder, fordi vinklen er lidt forskellig?)

  Er der mon ikke en kombi af nr. 1 og 3, du overså i butikken?

  Og hvad synes Henrik? (Mænd er faktisk tit gode til det med briller, oplever jeg ;)).

 6. Hej du

  Du skal vælge nr:3 .. men hvis du kan forhandle dig til en god pris..så er 1 også rigtig fed..

  nr. 2 er alt for bred / svævende til dig..så det er brillen der kommer med dig.(

  Knus
  Sabine

 7. Klart nummer 1. De klæder dit ansigt flot og giver dig lidt kant. Hvorimod de andre blir lidt kedelige og at læse i dine indlæg er du bestemt ikke den kedelige type. Lad mig gætte det er de der Oregreen eller hvordan det nu lige staves, min kæreste har herreudgaven af dem du har på og han er så glad for dem. Jeg selv har lige investeret i et par nye Hugo Boss. Uanset hvad du vælger, så blir du glad for de nye briller.

 8. Tilføjer lige lidt mere;) Kiggede lige dine billeder igen og nr 3 er for stor til dig synes jeg. Det som om de er alt for langt nede på dine kinder, nr 2 forkert form, som du selv skriver ser du lidt skrap ud.Nr 3. Der kommer dine øjne flot frem og man kan rigtig se den smukke farve de har.

 9. Hejsa 🙂
  Skrev du ikke noget om, at du er ved at være lidt træt af lilla? Så må du ikke vælge 1’eren, selvom de er ret fede. Så jeg stemmer på 3’eren 🙂
  Held og lykke i brille-land!!
  Knus Stine

 10. For alt i verden – undgå den lilla provinsbrille!
  Til provinsbrillen hører hår, som er sort i bunden og blegt på toppen…. not your style, honey! 😉

  Men, Christina, jeg synes nu du sr dejlig ud uanset…
  Og klart nr. 3, hvis jeg nu skal vælge!!!

 11. 3 3 3 3 3…hør nu efter masserne, ikke? 🙂

  Og fregner er smukke og du ser skide godt ud. Og jeg siger altid min mening. Det si’r Trine selv 🙂

 12. Ha ha ha, eeeelsker Trines kommentar herover. Lilla briller er sooo much provinsbrillen, tro mig hele min familie (i provinsen) inkl. deres optikervenner har farvede briller og kort farvet hår, du ved det med lidt for mange striber 🙂

  NR 3 styrer for vildt. Götti laver de lækreste briller, min kæreste har selv lige købt et par.

  God sommerdag.

 13. Uden tvivl nr. 3 – de er lidt vilde og fanden i voldske på den sofistikerede måde. Nr 2 er altså for konede til dig, og nr. 1 bliver lidt for moster skrap…

 14. Nummer 3 ser total cool ud, dog ville jeg gerne have set et billede af dig forfra også for at bedømme stellets form og bredde.

  Stellet syner for tydeligt og massivt på nummer 1, og nummer 2 synes jeg er lidt “stram-tantet” – sådan tror jeg ikke din personlighed er :o)

 15. Klsrt par nr 1… Par nr 3 er bestemt fede, men jeg er sikker på at man bliver alt for hurtigt træt af dem du srev jo at de gamle var 4 år ikke… Når jeg køber nye briller, går jeg selvfølgelig efter hvad der er moderne, og hvad der passer til mit ansigt. Men har aldrig turde købe de briller der er for “vilde”, tror bare at jeg vil blive træt af dem efter ½ år..! Men sådan er jeg jo – glæder mig til at høre din beslutning, for briller er bare Sk… svære at vælge.

  Held og lykke, Kh Betina.

  ps. flotte fregner (har næsten lige sp mange selv, he he)

 16. Uden at have læst hvad de andre skriver, siger jeg nummer et.
  De har den fedeste form (fra siden i hvert fald). Men det er jo svært når man ikke kan se dem rigtigt på 🙂
  Nummer tre har også helt klart potentiale, men for mig ligner de lidt mere et par solbriller.

  Jeg synes både den mørke farve på stel 1 og den lyse farve på stel 3 klæder dig.

  Godt jeg kun har læsebriller, og ikke skal bøvle med at finde andet end et par billige briller i Tiger 😉

 17. Kan godt se at jeg er helt galt på den i forhold til alle de andre, men jeg synes faktisk ikke der er nogle af dem, der klæder dig rigtig godt. Tror jeg ville gå efter noget der var mindre. Er spændt på hvad du vælger ;o)

 18. Hvor fedt at I responderer på det her… jeg er faktisk ikke længere i tvivl.. jeg har lige fra første gang jeg havde brille 3 på – elsket dem. Både fordi de er så ray ban derudad – og fordi de er så aparte… Jeg kan godt lide formen og farven… den første brille fylder hele mit ansigt og er for kantet og voldsom.. men de er et eller andet sted fede og anderledes.. men nr. 3 it is… Tak for hjælpe d´damer.. Kram fra C

 19. Helt klart brille nummer 1 , de er total fede …..
  det er utroligt svært med briller og andres mening , jeg har lige fået nye i lørdags og valgt ud fra hvad jeg selv kan lide … de er også en del større end de “gamle” og der er da bestemt delte meninger om hvor vidt de klæder mig . Jeg syntes du skal vælge den brille der er din favorit og lade andre om hvad de syntes 🙂

 20. stemmer på de siste, nr 3. hva er det slags? vi ha slike selv, om jeg tar meg råd til nye briller…
  god sommer til dere alle!
  klem

 21. Ingen tvivl her. De lillae er det frækkeste og er godt nok rappe. De klær dig super godt! Så dem skal du have.
  Hvis du flotter dig så nupper du også par nr.2 for de er enkle og elegante men bestemt ikke kedelige.
  Jeg har altid haft mere end et ur (i perioder sågar 10 ure) og har nydt at skifte lidt mellem modellerne. Det er det du skal gøre med brillerne.
  Par n3. 3 er altså lidt for solbrille agtige, og der er noget med den del af stellet rundt om glasset der ikke rigtig harmonere med resten af stellet, de er for store og ja minder for meget om solbriller!
  Du spurgte om vores mening, her kom min helt ærlige.
  Og jeg fik da lige inspiration til mit næste sæt læsebriller, de skal da nok have en rap farve, så tak!

 22. Hej Christina,

  Hvor sjovt at læse alle de andres kommentarer. Min farvorit er stadig nr 3. Den syntes jeg om helt fra starten.
  Men hold da fast hvor er det vildt hvor forskelligt folk ser på det.

  Nå, men glæder mig til at se dig fredag og høre hvad du beslutter dig for ;).

  KH Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.