Hjem kære hjem

I forrige uge købte Henrik et legehus til pigerne. Vi har længe været på udkig efter et, men synes ikke liige at der har været et, vi bare måtte erhverve os. Henrik´s kollega kendte dog nogen, hvis børn ikke længere brugte deres. Og det er dette her fine et.
Jeg synes, at der er mange typer rundt omkring f.eks. Bilka, Bauhaus, Tekniske skoler – men hvordan med kvaliteten? Ikke at jeg har særlig forstand på træ og hængsler – men dette her med en del år på bagen, er stadig i fin stand – trods skæv dør og manglende maling. 
Jeg glæder mig til at sætte det i stand. Sy gardiner i køkkentern, sætte hylder op, hænge lamper op osv.  
Forløbigt har vi hængt en velkomst-blomst op ved døren. Vi var en tur ude at cykle i går – og ude på landet, hvor vi bor – er der jo vej-boder i massevis. En af dem vi kørte forbi, havde disse blomster stående til 10 kr stykket. Nu aner jeg ikke, hvad det er for nogle blomster – men de var i de fineste orange og røde farver, foruden denne her pinke. De er farvestrålende. Og passer perfekt lige der.
Heldigvis havde jeg gemt denne her pileflet-kurv, som har været min Mors. Jeg gemmer gerne ting og tangel i vores garage, heldigvis var den ikke sendt på lossepladsen. 
Pynt og pink, kan vi li. 
I vores “køkkenhave” – den lille grønne plads foran vores køkkenvindue – der har vi børnenes plads. Ved sandkassen har vi sat legehuset og givet rum for sand på græsplænen (?) 
Når huset bliver malet og får sandkassen bliver lappet, så bliver det et fedt sted for ungerne. Det er det jo allerede nu – det er nok bare mit kreagen, der går agurk.
Her er det så, at jeg spørger jer til råds.. Jeg har nemlig set et link et sted… til en side med de fedeste og sjoveste legehuse… Er der nogen af jer, der kan hjælpe mig med at finde et link til billeder af legehuse? Inspiration er jo ikke af vejen… 
Inden vi flyttede i hus – og fik have, havde jeg længe glædet mig til at gøre udendørs arealerne børnevenlige – nu er vi på vej. 
Vi mangler bare en trampolin… men Henrik er ikke fortaler for sådan en, trods mine gode argumenter om motorik-stimulering, motion og latter.  Hmm

8 thoughts on “Hjem kære hjem

 1. Hej Christina,
  Super fint legehus, det skal nok blive godt med dit kreagen. Jeg har selv blogget om dette ultra sukker søde legehus tidligere, det er næsten for sart og lyserødt – men som inspiration hey “anything counts” :
  http://lovepeacepionies.blogspot.com/2010/05/emmas-uteplass-og-lekehytte.html

  Der er helt sikker en masse andre fede links derude, Mette-Helena fra Retrovilla har vist et par gode ideer: http://www.retrovilla.dk/16452870

  God sommerdag!

 2. du kan prøve at google retrovilla, der er ihvertfald lidt inspiration med hensyn til at indrette sådan et lille “hjem”! Bloggen “Love Peonies” (det tror jeg nok den hedder) har også vist deres underskønne legehus frem på bloggen.

 3. Sikke da et sødt legehus jeg er sikker på at det bliver rigtig hyggeligt efter du har haft fingre i det 🙂
  Min datter som er tidligere gymnast, har været Flying Superkid i mange år og hun købte som voksen en trampolin som kom til at stå i vores have, da hun selv boede i lejlighed … her blev den brugt i mange år af hende selv og hendes søskende som alle har gået til gymnastik og nu er der så kommet fem børnebørn til, som bare elsker trampolinen og når de kommer her farer de straks ud og hopper.
  For nogle år siden fjernede min mand det øverste stykke af benene på trampolinen så den nu kun er 45 cm høj, men den fungerer fint til børnene og man behøves ikke at være nervøs for om de falder af den.
  Sandkassen og alle de mange cykler og andre køretøjer vi har til dem kommer i anden række, trampolinen er bare det bedste !!
  Hmm det blev godt nok langt, jeg ville bare lige sige at vi er vældig glade for vores trampolin :o)

 4. Det er da bare et fantatisk fint legehus som nok skal blive endnu finere når du får sat det i stand 🙂 Passer jo perfekt der i jeres hjørne af haven..

 5. Hvor er det bare hyggeligt. Det er lige sådan nogle billeder der alligevel kan give mig lyst til at flytte i hus 🙂 Hvor er det bare nogle heldige børn du har!
  Knus Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.