götti

Jeg har nu endelig fundet min brille. Det bliver uden prøvefoto denne gang. Jeg har tyvstjålet billedet på den sweiziske hjemmeside, som er götti brillernes showroom.
Der var enkelte af jer, som spurgte efter brillernes stel – og hvor man kunne finde dem henne. Jeg aner ikke hvor man ellers kan finde dette lækre mærke – men jeg ved at de kan findes hos Profil Optik Finn Ravn
Dog så jeg, da jeg googlede – at de vist er ret populære, hvilket jeg godt kan se det fixe i.. Jeg har ikke købt briller siden 1999 – så jeg har ingen idé om mærker og mode indenfor brillestel. Men for f… de dersens göttibriller er for fede.

Jeg håber at det var info nok? Ellers kan jeg kun henvise jer til min dygtige og søde optikker – Kristina – som også har en blog. Rent faktisk har vi været på hæklekursus sammen for nogle måneder siden. Det var en dejlig overraskelse at se hende ved optikkeren – som optikker… Men – jeg er sikker på, at hun kan være behjælpelig med nogle svar…

Nu skal jeg bare finde ud af, om de skal være i guld eller sorte. Det er faktisk ikke ret nemt!

7 thoughts on “götti

  1. Hej Christina

    Hvor er det nogle lækre briller! Jeg har selv et par briller fra samme mærke, og har købt dem i en butik på AMagerbrogade, hvis nogle skulle være interesserede i, hvor de kunne købes i Kbh 🙂

  2. Hej Sara,
    Det er tre år siden jeg købte dem, så jeg er lidt i tvivl om, hvad butikken hed og om det stadig er den samme, som ligger der. Jeg mener det var Profil Optik på Amagerbrogade 53. Ellers prøv at ring til dem og hør, om de forhandler det. Deres tlf.nr. er 33 79 06 73

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.