Farver

Vi har været udenfor i timer de sidste par dage. Det har været så skønt. Alt andet får lov til at passe sig selv. Rengøring, computeren, mobilen får lov til at ligge hen. Det er noget at det dejligste at kunne glemme alt andet omkring sig. Noget jeg faktisk til tider kan være dårlig til! Jeg har gang i 1000 ting og fiser rundt med fingrene begravet i alt for meget. 
Denne her weekend har været så mindeværdig. Vi har smagt en bid af sommeren. Ungerne har trisset rundt og plasket med vand. Solcremen er smurt på de små sarte kroppe – sågar har Ida 2 gange fået det i øjnene. Ganske forfærdeligt for hende.. 

Ikke desto mindre har vi nydt de mange farver i haven. Her et billede af vores skovjordbær som blomstrer på deres højeste lige nu. De spreder sig temmelig hurtigt. Men det gør intet – for de er så smukke. 
God søndag i blogland

8 thoughts on “Farver

 1. Det lyder som en skøn weekend..:)
  Dejligt med tid til at fordybe sig i at lave ingenting og bare slappe helt af..
  Og sikke et lækkert billede.. Må jeg spørge dumt?:) Kan skovjordbær vokse i en krukke?;)
  KH Anne

 2. Hej Anne – JA de kan sagtens vokse i en krukke.. Vi fik vores jordbær i en sammenplantning da vi flyttede ind for knap to år siden.. nu er de plantet ud – og fylder helt vildt derude.. Kram fra C

 3. Det lyder som den weekend, jeg er i gang med – bortset fra solcremen i øjnene. Vores skovjordbær har hvide blomster og de spreder sig lystigt i stenbedet til vores udelte glæde.

  God søndag til jer
  mette

 4. Det er livet fra sin bedste side… Sjovt nok så er alt hvad der på mange måder er helt banalt det der bringer lykkefølelsen frem i en… Øjeblikke der bare bore sig dybt ind i kroppen og giver næring og energi.
  Smukt billede af dine jordbær… nummenum!

 5. Här är också underbart väder. Vill bara vara ute i solen men håller en jätteintensiv och skoj skrivarkurs i helgen! Solen får jag ta nästa helg! Fortsätt njut!

 6. det er så lækkert med det gode vejr. Vi har også været ude hele weekenden så da vi fik uventet besøg i formiddags var jeg lidt flov over husets indvendige tilstand. Rod, vasketøj og sytøj havde fået lov at ligge… men de tog det nu meget afslappet, og mon ikke vi er flere der har det sådan når vejret er godt og man hellere vil være i haven? God uge til dig. Vh Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.