En nødvendighed i sommer

Jeg har syet en sommerhat. Den første af slagsen. Jeg blev kontaktet for nogle uger siden af en pige som ville høre, om jeg lavede solhatte. Altså det gør jeg nu!

Jeg har nu prøvet modellen af – på Ida – og den er virkelig fin. Hatten er foret i samme stof indvendigt; 100 % bomuld i råhvid/lilla blomst  – og jeg har sat snøre i siderne, så de bestemte damer ikke sådan lige tager den af.

Intet er dog umuligt for den som bærer viljen i hjertet… Hmm, hvorfor er det lige, at lille Ida her IKKE vil have hårspænder, elastik og hatte på? Mit idé var faktisk, at hun skulle have det yndigeste pagehår – hendes hår gror nemlig ret hurtigt – men hun har det bedst med de små tjavser ned foran øjnene.. Så jeg overvejer stærkt nu at få klippet det af… ØV.

(Heldigvis kan hun afledes hvad angår solhattene!)

Men man kan ligesom fornemme hende vilje gennem hendes blik. Hun ved hvad hun vil – og hun når dertil uanset hvilke forhindringer hun skal igennem…
Hatten kan du erhverve dig lige her.

19 thoughts on “En nødvendighed i sommer

 1. Det er en dejlig solhat, du har kreeret. Jeg er slev i gang med at lave en til mig selv, for at jeg kan få skygge, når jeg pusler i haven.

  Som lærer har jeg haft 2 børn, som altid havde en hue på. Det generede ikke mig og lige pludselig en dag, gik de ikke med den mere. Jeg gætter på, at huen har været en tryghed for dem, ligesom en sut eller noget andet…
  Klem

 2. Hej Christina. Hvor er hun sød og sommerlig…Isabel har lige fået klippet pagehår sidste mandag, det er supersødt til hende (var godt nok spændt på hvad hun sagde til at komme til frisør, men med lidt bestikkelse – læs:vingummi, gik det). Jeg har også klippet ud til en solhat, den skal bare lige syes sammen.
  Ha en skøn dag
  KH Mia

 3. Flot solhat!!! Og detaljen med at du har fået mønsteret til at passe i sømmen er avanceret! Du er altså pizzedygtig Christina!!! Knus Marie

 4. En kjempesøt hatt! Nå ble jeg virkelig inspirert! Tror jeg må prøve meg på en sånn snart.. 🙂

  Syns jenta di er såå skjønn, og man ser virkelig viljen i øynene hennes. Herlig!

  Ha en fin dag!

 5. Så söt så man storknar – både Ida och hatten! Jag kommer som sagt på måndag…blir i KBHN några dagar med Fanny Silke. Jag bor hos Jespers syster! Tänkte bara njuta, gå på loppis, titta på kläder, gå i parker osv…tänk om du kunde komma!

 6. Ej ja Ida pigen er sikkert lidt bestemt – hun skal nok klsre sig ude i verden engang, når det kommer så vidt.

  Dejlig solhat, og dejligt grin jeg fik den anden dag med “Flæske” indlægget. He He, hun er en sød unge:-)

  Klem

 7. Hej søde C…
  Hvor er hun en lille lækkermås..;) Jeg er så vild med hendes store øjne og til tider lidt betuttede/eftertænksomme udtryk..;)
  Og solhatten er bestemt også skøn!
  Rigtig sød model.. Har du brugt et mønster..?
  Herhjemme er Karo også til viltert hård og ikke den store fan af elastikker og spænder (sidstnævnte er dog efterhånden en nødvendighed for at hun kan se ud af øjnene;)
  Vi har frisørtid fredag – overvejer stadig for og imod page/vildt hår:)
  Nyd aftenen..
  KH Anne

 8. Hej Christina!
  Hvor er både hat og datter fine!!
  Hvor ville jeg ønske jeg havde kendt dig da min lille sarte datter ikke kunne tåle de stærke stråler og moderen ikke lige var så kreativ…
  Knus fra Inger Lise

 9. … pas på dagplejemødre… Min tillod sig at klippe min datter pga en tot hår i øjnene istedet for at sige til mig eller lade det være op til mig at gøre noget – en dag havde hun bare fået pandehår!!! Men da hun var mindre, ville hun heller ikke have spænder eller elastikker i håret. Det blev hun dog tvunget til netop pga en tot hår.

  Smadder sød sommerhat. Super sødt stof – det ser bekendt ud 🙂 har selv lige syet bukser i det til datteren og en tunika i det matchende stof med kineser-piger på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.