Det er ikke kun mig der savner…

Ida går som det første om morgenen, ind på Marie´s værelse og peger på hendes seng. Mmmmm-ie? – spørger hun..

Hun forstår slet ikke, at storesøsters seng er tom. Det bliver lange 3 uger for hende! Der er kun gået 5 dage siden Marie tog på ferie. Allerede er hun savnet stort.
Ikke at jeg ikke savner – men at savne endnu mere gennem Ida – gør lidt ondt.. 
Marie hygger sig med sikkerhed storslået i KBH hos sin far. Hun har ingen grund til andet.. Vi andre må bare vende os til ventetiden…
Jeg får der i mod lavet lidt sommertøj til Ida. Denne gang med smock hen over brystet,  det er virkelig en kær detalje. Det er fedt at lave utallige udtryk med samme model. Det er et meget brugt onion mønster, som jeg har justeret lidt i med f.eks. kantebånd i halsen, knaplukning i nakken og nu med smock. Jeg har også prøvet at lave en top til Marie af samme med smock i bunden af toppen.. Hurra for smock og Lis
Tjek så lige pølsens knæ… ?! Klummergøj!

9 thoughts on “Det er ikke kun mig der savner…

 1. Årh hvor er hun smuk hende Ida med de store øjne Ss Hvor gammel er hun nu? Jeg har også kun den lille Celine hjemme i de her dage, sikken ro der er.

 2. Hvor er hun fin. Sød sød top. Jeg skal netop til at sy smock på en sommerkjole til mine døtre. Det er så første gang jeg kaster mig ud i det. Hæfter man ende som vanligt eller tager det elasticiteten?
  Jeg øjner allerede mange muligheder med smock:-)

 3. Hun ER altså lækker, din Ida 🙂 -men det ved du nok … 😉
  Og rigtig fed sommersag hun har fået. Jeg har endnu ikke kastet mig udi smocken, men det nærmer sig mere og mere, når du fremviser så fine resultater!

  Tak for kommentaren på min blog. Nej, min veninde er normalt ikke “en aflyser”, vi har bare været uheldige med sygdom. Hvis hun også er syg næste gang, kører jeg ned til hende og sætter mig på sengekanten 😉

  Kram!

 4. Woaw en flot kjole! Vildt lækkert stof, det lyser helt op som neon. Dejligt med bare ben indenunder -selv om de vist har fået en lille snubletur.

 5. Hun er simpelthen så smuk din lille Ida..:) Lækker kjole!
  Pyh kan godt forstå I savner – og at det må være endnu sværere med Idas savn.. Det er som om man føler endnu stærkere gennem sine børn..
  Kram herfra

 6. selv om jeg har voksne børn, kender jeg til savnet. Og mit moder hjerte svulmer, når mine børn savner hinanden 🙂
  Den bette Ida er godt nok en lækker unge !

 7. Meget fin bluse i matchende farve.
  Det er alligevel sjældent, man støder ind i en mor, der syr tøj som matcher farven på ungernes hudafskrabninger 😀

  Mine unger kan heller ikke undvære hinanden – og jeg ved slet ikke, hvordan det ville gå, hvis det var hele 3 uger… For slet ikke at tale om, hvordan jeg ville have det.
  I starten er det OK med al den frihed det giver at være barne-fri – men efter et par dage bliver her så stille…

  Kærlig hilsen
  Karina

 8. Hej :0) Sikke en fin tunika til sådan en lille trold. Jeg ved det er et gammelt indlæg, men tænkte på hvordan du laver kantebåndet i haslen? Har du elastik indunder, eller har du rynket det”manuelt”? og Hvordan finder du den rigtige vidde,uden at have elastikken at måle med..?

  TAk for en altid dejlig blog. kh Rie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.