Den dejligste overraskelse

Tro mig, når jeg siger, at jeg i dag fik mig lidt en overraskelse, da jeg tømte postkassen. Det kære bud havde været forbi med en fødselsdagshilsen fra Sidsel, som er ejer det grafiske designbureau Spagat.dk. 
Ud over at hun laver så smukke grafiske løsninger og lækre design i kommunikativ henseender, som du kan lade dig drømme ind i på hendes blog – så gør hun sig minsandten også i de sødeste figurer skåret ud i i plexiglas.
Billedet har jeg lånt fra Sidsel´s blog
Jeg har i dag modtager disse her æbler i neon. Jeg har været vild med dem fra første færd- som i M.E.G.E.T V.I.L.D! At jeg skulle være så heldig at få dem foræret i fødselsdagsgave – varmer mig helt ind hvor hjertet sidder.
Fik jeg nævnt, at du kan købe disse æbler i hendes shop? Prøv så lige at tjekke hendes de muligheder man kan lave med Sidsel´s plexiblomster?! – de er nemlig også bare et MUST HAVE!

6 thoughts on “Den dejligste overraskelse

 1. Hvor er du heldig. Tillykke med både dem og fødselsdagen 🙂

  Hun er virkelig dygtigt, hende spagat-damen. Jeg købte en pakke neonblomster for lidt tid siden, og bliver så glad hver gang jeg ser dem i mit vindue. Lækre æbler!

 2. Hvor er de fine..:) Og sikke en sød tanke fra hendes side…

  Hun laver bare sådan nogle fine ting.. Jeg er også helt vild med hendes blomster…:)
  KH Anne

 3. Tillykke med fødselsdagen. Og sikke en dejlig overraskelse, det kan man da kun blive glad af. De er da virkelig lækre og sommeragtige de æbler.. og man kan jo blande dem lidt med blomsterne og vupti, så er der pyntet op til forår/sommer hele året hvis det skulle være. Ha en dejlig dag. Vh Anette

 4. jeg er HELT enig. Jeg har også fået æblerne og lovebirds og jeg er solgt! De er så fine og enkle, men stadig finurlige!
  PS Christina har du ikke modtaget min mail om LinkId?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.