Delicious in yellow

Altså – jeg kunne gå amok.. men har styret mig igen i år!
Jeg har købt sandaler til Marie og mig selv. Igen i år er det blevet til Birkenstock… Jeg er vild med det fodtøj og de farver… Kunne have slået koldbøtter på mig selv og vredet pungen tør!!! Jeg havde godt hold på mig selv!
Er du også vild med Birkenstock?
Jeg har købt disse slippers – kaldet Piazza! Elsker den her orange farve… De er gudeskønne at have på – denne aparte model.
Jeg har de sidste to sæsoner købt dem her. Udvalget er enormt og meget billigere, end hvis du køber dem herhjemme. Pas på, hvis du kigger forbi shoppen…… det er ikke for sarte sjæle… så er du advaret!

20 thoughts on “Delicious in yellow

 1. Uhhh det var et farlig link. Måske man bare skulle have et lille bitte enkelt par.

  Dine ser i hvert falde fine ud. Og jeg er tidligere blevet lokket af dine Duckfeet 🙂

 2. En gang Birkenstock altid Birkenstock… jeg slider omtrent et par om året og er vel på nr. 6 nu 🙂

  Tak for tippet med at købe dem i Tyskland, har tænkt på det tidligere. Der skal de helt sikkert købes fremover.

  Kh Sine

 3. Kære Christina

  JA den shop kender jeg har dog valgt ikke at kigge forbi i år men at give mine sølvfarvede endnu en sommer på mine fødder 😉

  KH

 4. Hej…de er fede i den farve 🙂 jeg har aldrig haft dem før..men købt i føtex for nogle uger siden..et par i sølvfarvet til 250kr.. men har fasktisk ikke gået så meget i dem…da jeg syntes de gør ondt på fød érne , da de er så stive…hm..men det kommer jo nok… 🙂

 5. Hvor er de lækre og så i den gule farve. SKØNT.
  Køber selv sandaler af mærket Rieker som jeg har været ovenud tilfreds med 🙂

 6. Jeg er også hooked! De er så fine deres sandaler. Har hippie udgaven i brun med en enkel rem.
  Gik i dem, en hel uge, rundt og rundt og rundt i Barcelona uden en eneste vabel. De funker bare!
  Dine er fine – jeg overvejer!

  KH C

 7. De er da super fine! Kender ikke den model – jeg har et par brune ruskinds nogen i den der model med to spænder over.
  (Er jeg flabet, hvis jeg siger, at de så også dækker storetæer, som er blevet forsømte med skraberen :P)

 8. De her sandaler er rigtig fede at gå i… pasformen er fin.. man finder sine størrelser efter bredden af foden og længden.. så hvis man måler efter deres skema – får man en ideel pasform… Kh C

 9. Hej Christina
  Jeg er også så glade for mine Birkenstock, som jeg købte for et par år siden, da Heidi Klum designede dem med similisten. Jeg elsker de sko! De glimter, som var jeg en strandballerina. Så fokus kommer på sandalerne og ikke flæsket 😉

 10. Jeg elsker birkenstok til mine drenge.
  Købte for en måned siden 3 par på samme hjemmeside – 2 par til drengene , brune retro med brede remme og et par nude til mor!
  ialt 600.- danske kroner!
  ja det er en skøn hjemmeside. – og god service.
  kh. Helene

 11. de der orangegule sandaler du har på er godt nok smarte, dem ville jeg også savle over. Ellers har Birckstocken og min fod det ikke så godt med hinanden, tror min fod er lidt for smal. Går i hvert fald og krammer tæerne når jeg har den traditionelle slippersmodel på.
  God weekend Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.