Coral Vs. Lilla

Jeg tror, at den lilla nuance i ungernes skab efterhånden har mistet taget over den fine corale. Det har holdt hårdt, kan I tro. Skabet´s lilla monster er sprunget ud i ansigtet på os, når det så sit snit til det. Jeg er efterhånden ved at være godt træt af bæstet. 
Ida har her en ny buksedragt på i de fine corale farver.. Hip hurra for det corale. 
Stoffet er fint småblomstret og kan kombineres med den turkise farve. Det kunne blive et fedt mix!

Jeg bliver så overrasket over, hvor hurtigt hun vokser ud af sit kluns. Hun når jo knap nok at lave knæ i bukserne, før jeg må skife det ud. Jeg er taknemmelig for, at jeg “kan selv”. Jeg ville købe mig fattig i børnetøj. Hvis du er interesseret i lidt af Ida´s hjemmegjorte sager, så hold øje med Restepladsen de næste par dage..

16 thoughts on “Coral Vs. Lilla

 1. Sådan har jeg det også med lilla! Den holdt ikke længe hos mig.

  Den koralfarvede buksedragt, Ida har på, er så skøn og lækker at skue – og rigtig sommerlig 🙂

 2. Den er skøn, den korale – og ja, jeg kan lige se en turkis ‘Italy Kids’ under 🙂

  ….herhjemme lever lilla i bedste velgående – jeg kan simpelthen ikke slippe den….koral, gul, grøn og orange er dog også velkomne gæster, med tryk på gæster 🙂

 3. fantastisk farve! Jeg sagde i sin tid nej tak til lyserødt tøj fra familien, så nu er vi også ved at drukne i lilla – nye farver tak!

 4. Skøn prinsesse i koral buksedragt. Har selv syet en bluse/tunika til tumlingen i selvsamme stof. 🙂
  Her elsker vi stadig lilla, men også turkis, koral, orange, grøn og grå i lange baner. Synes lilla findes i mange rigtig flotte nuancer og er måske mere ved at gå over i den mørke syren farvede… 🙂 Der er bare så mange fine pigefarver uden at det absolut skal være lyserødt… den holder nemlig slet ikke herhjemme sålænge moderen får lov til at bestemme!!!

 5. Jeg må indrømme, at jeg ikke er helt færdig med lilla. Den har heller ikke været så gennemtrængende her, måske det er dét?

  Buksedragten er skøn – modellen ligeså 🙂

 6. Jeg kommer, med dette indlæg, til at “miste min blog-møddom”, so please be gentle 🙂
  Synes egentlig den lilla er meget alsidig. Om sommeren bruger vi den bla. sammen med gul = lækkert!!! Desuden er jeg blevet aldeles vild med den nuance af lilla som jeg vil beskrive som lys lyng, giver det mening ?? Den er smuk og sart til småpigers solfregner:) Den korale tror jeg dog ikke kan slides op herhjemme de næste par år, elsker den <3
  Tak fordi jeg måtte være med.
  Knus Majken

 7. Jättesöta byxor på jättesöt flicka!!! Känner igen det där med att de växer så att det knakar…men som du säger så är det ju en himla tur att man kan själv:)

 8. Hvor er hun fin i sin nye coralfarvede buksedragt!

  Og hvor er hun heldig der har en mor der laver sådan noget fint tøj:)

 9. Fantastisk sæt!
  Skøn buksedragt, du har kreeret..;) Som altid…
  Herhjemme har lilla også fået kamp til stregen – eller nærmere godt selskab af – både koral, gul, brun og andre skønne farver..;)
  Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.