Vild med plastik

Jeg er altså blevet lidt begejstret for disse her lamper. Det er rigtig platik og neon farver, men jeg elsker det!
Lamperne er med solceller, så efter en dag i lys, så lyser de så fint op i mørket. Tænker at aftenerne på teressen med ild i bål-gryden. Det kan da kun være hyggeligt, med lys under træet midt i haven. De kan ses indenfor også!

Nu har de hængt udenfor i en uges tid. De er bare så fine. De er købt i Rema 1000. Og købt for 35 kr – mener jeg. Om der er flere tilbage? Men de er sørme fine! Især under vores kirsebærtræ.

15 thoughts on “Vild med plastik

 1. Hvor ser det godt ud med lamperne under det blomstrende kirkebærtræ 🙂

  Til dem, der måtte gå forgæves i Rema, kan jeg oplyse at de også har fine udendørslamper i Ikea, hvor jeg har købt nogle, der ligner rigtigt meget. De er godt nok lidt dyrere. Jeg har nogle derfra, som har hængt ude siden sidste sommer og stadig holder.

  Kh. Mirjam

 2. Iiiih hvor er de fine. Jeg har godt nok ikke et så smukt kirsebærtræ i min have, men tror sagtens jeg kan finde et andet sted de skal hænge. Jeg må straks et smut forbi den lokale Rema, tak 🙂

 3. Nøj…! de er jo simpelthen så lækre! Har lige gjort haven klar til sommeren, mon ikke jeg også skulle investere i sådan nogle!

 4. Fine lamper (og skønt kirsebærtræ!), det kunne være jeg skulle slå et smut om Rema1000 i tilfælde af de har flere – jeg har dem nemlig kun i papir hvilket er lidt træls når duggen falder.

 5. Tasseha’ for tippet – nu hænger der også et par kina-lamper i vores store æwle-træ, der forhåbentlig også snart springer ud i fuld flor 🙂

  kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.