Surmule i Luksus

I weekenden syede jeg en buksedragt til Ida i det skønneste blomstrede Liberty. Ida har intet sommertøj endnu – og rent faktisk var min plan, at jeg ville kreere det meste selv. Buksedragter er en rigtig god overgangssag. Navnet på dette print er Thorpe. Man kan vist kun få det hos Shaukat.

En hurtig billedestrøm af dragten…
Samt lidt forklaring på Ida´s udtryk. Hun var en rigtig muggen RØV, da jeg tog billederne af hende! Det ses tydeligt! Den lille sure mund, hendes æblekinder og triste øjne.. Det var rent spil fra galleriet!

Marie og Ida leger rundt på græsplanen. Marie har et håndklæde foldet ud, hvor hun ind i mellem smider sig for at sole sig.. Marie lægger sig også på håndklædet og griner højlydt.. Hun ser vist allerede op til Marie. Hun kopierer hende i hvertfald BIG TIME.
Marie har sine solbriller på. Dem får hustyranen også øje for! Og vil ha dem. Totalt skab-agtig går hun rundt omkring Marie – som jo selvfølgelig siger nej. Ida forventer at få sin vilje. Jeg selv kigger på dem gennem min linse og tænker mit.
Det er simpelthen så tidligt, at de små bliver forvente – og forventer og forlanger. Ida fik selvfølgelig sin vilje. Dog hentede Marie et par gamle solbriller, som Ida godt må splitte i atomer.. Det er dælme tidligt, at de finder ud af gamet – og at de bare skal blive ved indtil det lykkedes…
Glad og tilfreds pige – som fik sin vilje.

19 thoughts on “Surmule i Luksus

 1. He He – ja det lyder bekendt:-) Syntes også de er vildt hurtige de små – vores lille Peter følger bare efter sine søstre, råber, niver og skubber… Nogle gange får en sin vilje andre gange ikke. Vi prøver at lære pigerne at det er ok han ikke får alt hvad han peger på. Men det er svært med sådan en fræk lillebror:-) God week, Kh Betina.
  PS – skriver snart en mail….

 2. Nååårh hvor er hun kær i sådan en fin buksedragt…
  Jeg skal da lige igang med at sy til min lille Mathilde 🙂
  Og solbrillen komplimenterer fint outfittet… det lærer de også SÅ hurtigt… ;D
  Knus herfra

 3. Den er jo bare fantastisk fin Christina og farven er bare über skøn og passer din Ida sååå fint. Haha ja de finder hurtigt ud af hvordan klaveret spiller..!

  Ha’ en lovely weekend 😉

 4. Uh, sådan en primadonna lillesøster har vi også her i huset….

  Dragten er bare for skøn – jeg savner at putte Wilma i de dragter, men de er sgutte så praktiske til små børnehavebørn, der selv skal klare toiletbesøg…

  Endnu en vanvittig god begrundelse for at få et barn (datter) mere 🙂

  kram

 5. Hva kan jeg sige… superfin stof. og kær unge… og når man blander disse to ting, kan det jo kun blive til noget rigtig godt.

  🙂

 6. Ha-ha. Hun er sgu da lige klar til teaterskolen…

  … eller til at fortvivle de stakkels teenagedrenge, der absolut ikke kan forstå det spil piger altid spiller 😉

  Meget apropos er mit “sikkerhedsord” herunder ACTER 🙂

 7. Åh, sådan en primadonna kender jeg godt – har selv en på lidt over 1½ herhjemme selv. Og en storesøster på 4½, der er i “selvstændighedsalderen”. Jeeeez, nogle sammenstød der kan komme indimellem!

  Og vil du så STRAKS holde op med at lave sådan noget lækkert tøj – jeg bliver jo helt vanvittig af de lækre billeder du smækker op uge efter uge…!

 8. Fantastisk dragt!! såå flot men ikke nyt fra dig din omvandrende stofforvandler.
  Herlig historie og kan bare så godt nikke genkendende til det! Små papegøjer er de!
  Hvor er hun skøn din lille Ida og særligt men den lille delle under armen haha

 9. Fin, fin dragt! Jeg læste dit indlæg om stjålne billeder, det er for væmmeligt. KAn se historierne også kører andre steder i Blogland. Hvordan finder man ud af, om man er blevet ‘bestjålet’?
  God weekend

 10. Det er spøgst at de fanger det så hurtigt.. Ida ved præcist hvilken vej hun vil – og hun bliver ved til det lykkedes 🙂

  Fru Lundegaard – jeg ved ikke hvordan man finder ud af det – om ens billeder er blevet stjålet… jeg fik et hint fra Rakel – som havde set et af mine… håber seriøst ikke at der er flere, der har fået stjålet deres!

  God fredag fra C

 11. De kære børn…;o)
  Hvor er hun bare sød i sin buksedragt…
  Dukkebarnet er på vej… Kan se at hun ikke er nået frem endnu, men hun sidder og læser på min blog indtil videre:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.