Sonja i Saxogade

Ida viser her en kjole og buks frem, som jeg har haft færdig i lang tid. Jeg har blot først nu fået hende i out fittet og fået taget billeder.
Den fedeste kjole og de lækreste bukser er der blevet ud af retro stof, som jeg i sin tid har købt hjem. Jeg er vild med de gamle tekstiler og kunne gå amok i design af børnetøj. Jeg har efterhånden fået mig et godt lager, så jeg kan produsere lidt mere af slagsen. Både til ungerne herhjemme, men også til salg derude på nettet.
Denne her kjole i sol gul med de skønneste blomster er syet med raglan snit. Og med knap-lukning i nakken. Den klassiske Rappedikke model. Den har jeg efterhånden lavet utallige udgaver af. Kjolen er en størrelse 80.
Bukserne er i posebuksefacon med smock i taljen, syet op i rød bomuld med hvide yndige blomster som vi kender dem fra 70´erne. Jeg mindes gardiner på badeværelset i samme ydtryk i mine spæde år – eller er det på billederne fra dengang? Om ikke andet – det er set før – og tænk hvor populært det er igen?! Bukserne er i størrelse 80
I første omgang er det her sæt sat til salg her. Jeg sælger ikke delene for sig..
Mon ikke der løbende vil komme mere af samme stil fra min hånd i nærmeste fremtid? Jeg kan kun gisne om, hvor mange timer jeg kunne stå på hovedet i mine retro stoffer…

11 thoughts on “Sonja i Saxogade

  1. Helt igennem skønne. Tak for en dejlig dag. Mere om det senere på min blog. Træls at lave blogindlæg på en iPhone men kommentarer går lige.
    Du er skøn at holde hyggeshoppekiggenyde dag med. Knus fra Karen

  2. Hvor er hun skøn og sikke nogle glade farver og stof! Jeg ønsker mig en pige nu, så jeg kan gøre samme nummer 🙂
    Min søn på syv gider nemlig ikke gå i sådan noget tøj 😉

  3. …så söt hon är! gullunge! och kläderna är som vanligt toppen. själv kommer jag aldrig ur mina byxor…FS har så meget tøj i den störrelse (80) at nu kan jeg ikke köpa mer…annars…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.