Sommer outfit – perfekt til det danske sommervejr

Jeg er så træt af mit klædeskab. Jeg har så meget liggende, som jeg ikke gider gå med – overhovedet. Jeg har fået lidt tøj i fødselsdagsgave, men jeg mangler lidt ekstra – som kan gå til hverdag også.

Jeg gik i gang i sidste uge med at få klippet ud til et par haremsbukser – jeg har bare ikke kunnet finde ud af, hvilke detaljer, jeg ville have på. Skulle der være rib, linning eller smock i livet? Skulle jeg sætte elastik i benene, så de posede eller skulle jeg lade dem hænge?

Skrev jeg ikke igår, at jeg har noget helt specielt med bukser?

Jeg har lavet haremsbukser med rib og med smock – jeg trængte bare til at prøve noget nyt. Jeg er vild med Daisy – pose – liberty bukserne. Jeg ville dog have et par haremsbukser – men med fast linning og snøre. Jeg har ikke prøvet at lave linningen før, så man ikke ser overlockkanterne. Det er blevet fint – noget jeg bestemt vil lave igen.. det er en pæn finish! Og en snørre lavet med kantebånd i tilsvarende stof passede perfekt.

I benene har jeg sat elastik. Bare i lodret retning end i en løbegang! Altså det var meningen.. Noget jeg er blevet super tilfreds med. Bukserne er helt og aldeles blevet anderledes end vanligt!

Stoffet er Liberty – den nye fede Kitty Grace  i Lyserød. Den kan man finde hos Fabric Company. Til linningen har jeg brugt den Rosa Capel.

Så det kedelige små kølige danske sommervejr kan bare komme an!!! Tynde lette bukser til alt slags vejr. Og ja – jeg ved godt, at jeg står mega underligt med mine fødder… Det ser funny ud, I know.

29 thoughts on “Sommer outfit – perfekt til det danske sommervejr

 1. Christina! Jag tycker du ska rensa i skåpet och sälja ALLA byxor du inte använder till mig! Jag dör – dina byxor är så snygga!! Råkade skriva på min blogg att jag BARA önskar mig typ en tvättmaskin. Det var lögn. Jag önskar mig dina brallor med! Är det ok om jag lånar bilden till min blogg och gör lite reklam för dig!

 2. Æjh hvor er det bare nogle fede bukser. Sådan et par kunne jeg godt fristes til at lave selv. Deler du ud af mønsteret? 🙂

 3. Wauu lækker liberty sammensætning.
  Har du blot lavet bindebånd eller også elastik i livet?
  Jeg har også haft brugt den model men den sidder altså noget flottere på dig.

 4. Hahahaha -du har da søde fødder. Syntes neglelakken er lige i skabet!
  Det med tøjet kender jeg alt for godt! Jeg har det på PRÆCIS samme måde i dag. Har alt for meget i skabet jeg ikke gider og nok heller ikke kommer til at gide.
  Måske skulle jeg sælge noget af det… der er også bukser – I massevis 🙂

  KH C

 5. Kære søde Christina. 1000 tak for din søde kommentar. Du skal vide, at jeg elsker at følge din blog!! Og sikke fine bukser, du nu har fået lavet!!
  Mange knus Birgitte

 6. Hej Karin, det var lige før at jeg bør overveje at sætte det hele til salg… Du er velkommen til at snuppe et af mine billeder 🙂

  Hej Mama T – tusinde tak skal du have.. jeg har lige været forbi din blog – ser du også er fra Odense C … 🙂

  Hej Helle – de er blevet rigtig fede.. jeg elsker det stof 😉

  Hej Ffluwer – jeg har selv tegnet mønstret – ud fra mit hoftemål – og dermed tegnet “brokpose” ned til passende længde… hvis du vil, kan jeg sende dig en skifse – så du kan se hvad jeg mener?

  Hej Frk Emma – takker 🙂

  Hej Siri – neglelakken var vist en tilfældighed – det er muldvarpe farve – brun du ved 🙂 Den er så fin..

  Hej Sandie – tak skal du have…

  Hej Christina – det er mig der takker – det er jo jer alle, der sender inspiration til mig. 🙂

  Hej Jeannet – jeg har sat en 3-4 cm bred elasik i linningen.. jeg vil få flip af bindebånd alene..

  Hej Cristine – man burde samles til et tøjbytte party.. det kunne være cool 🙂

 7. De ser ret skønne ud, selvom jeg ikke kan finde ud af det med harem…
  OG din søde bluse i dag, var den mon også hjemmegjort? Den var rigtig sød, så det med klædeskabet der ikke er nok sødt i, passer ikke helt!
  Knus fra Inger Lise

 8. totalt FEDE bukser, unikt og anderledes. Simpelthen så lækre Christina… Syr du dem på bestilling? så i fald pris??

 9. Hej Karen og Inger Lise – kusiner it is… Tak for jeres søde ord.. Kjolen forleden var ikke min egen sag..

  Hej Silje og Vibeke – jeg takker mange gange 🙂

  Hej Henny – jeg er også vild med hængerøvsbukser.. jeg bliver aldrig træt af dem, selvom at jeg nu har haft sådanne på i snart 3 år.. heldigvis er det stadig hip! Så er der også plads til en evt. brok-pose.. Hmm???

  Hej Helena og Molly My – tusinde tak.. jeg er så overvældet af alle de søde rosende kommentarer…

  Hej Maria – jeps jeg laver dem på bestilling… skriv endelig en mail til mig christina.skaroe@gmail.com så skal jeg skrive nærmere.. Kh Christina

 10. Søde Christina..
  Du gør det igen..:) Så fede de er..
  Og utrolig fint stof..
  Er du ved at være ovenpå tidsmæssigt ift. en bestilling på et par sommerbukser inden så længe..?:)

  Ha’ en dejlig aften..
  KH Anne

 11. Hej
  Hvor er de haremsbukser bare for fede! Skal føde om lidt og ville blive vildt glad, hvis du kunne sende mig en skitse eller et mønster på bukserne. Så har jeg et nyt projekt at sysle med, når og hvis barnet sover:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.