Randiga

Kender I det, at der bare er nogen mennekser, der bogstavelig talt tager røven på en… eller rettere træder ind i ens hjerte med træsko på?
Jeg har lært en pige at kende, som i den grad har sat sine spor i mig. Af en eller anden mærkelig grund, så er der lagt et fundament til et venskab på afstand.. Hun bor i Sverige – og skriver selvfølgelig på svensk. Det skal så lige siges, at jeg virkelig ind i mellem skal koncentrere mig om at forstå, hvad det er hun skriver.. Til tider for jeg noget værre vulapyk ud af hendes ord – indtil det i sidste ende giver mig så meget mening.
Vi har i et par måneder udvekslet mails – jeg kan ikke fortælle jer, hvad der gør forskellen – men jeg tror på finurligvis, at vi bare har en forbindelse, som er blevet skabt tju-hej.
Hvilken tidsalder hun er væltet ind i, har jeg heller ingen idé om, men hun er dælme cool med hendes stil. Selv hendes kære børn er så “kantede” at jeg sukker hver gang jeg ser dette billede.
hagamaj2010
Karin, som hun hedder, har et ganske særligt væsen. Jeg ved ikke, hvorfor jeg er så begejstret for hende… måske fordi hun forstår mig så vel. Måske fordi hun bare er Karin.
Karin kan noget med ord og har et kendskab til det særlige i mennesker.. I hvertfald kan hun åbne døre, som for nogen kan binde stramt. (Hun holder rent faktisk skrivekursus d. 5-6 juni – desværre kan jeg ikke deltage selv, selvom at jeg ville elske et besøg i den svenske natur og hos Karin og hendes familie.
Vores snakke har ført til mange tanker fra min side – og Karin – hun har lavet sin egen blog og købt en symaskine. Hun har en rigtig god stil, så jeg glæder mig til at følge hendes blog  og designs. Om ikke andet suge til mig af hendes billeder og de meningsfyldte ord. 

One thought on “Randiga

  1. Kära Christina, du kan inte tro så glad jag blev när jag läste ditt inlägg! Det är ju precis så jag känner för dig med – plötsligt är du bara där, och en del av mitt liv! Jag läser så klart bloggen och det är väl en sak – men jag tänker på dig och pratar om dig en massa – och då har vi aldrig träffats ens! Dansk ska jeg nok lære ska du se, så hvis vi ses i august så skal jeg tale dansk med jer…Jeg skal skrive till dig lidt mer på mailen idag! KNUS KNUS KNUS you made my day today – og mange fler dagar! Jag skal læse det här mange ganger kan du tro!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.