Overraskelser

Jeg er lige kommet hjem til en postkasse fuld af gaver. Gaver som er sendt til os – bare fordi…. intet mindre.
Jeg blev så varm om hjertet. Tænk at der er nogen, der har tænkt på os. Nogen som bare lige sender os alle en overraskelse.
Marie blev så undrende.. Forstod slet ikke hvorfor. “jammen vi har jo ikke fødselsdag endnu?

Denne særlige pige, som sendte os disse sager er min navnesøster. Sikke et overskud og et hjerte hun har.

8 thoughts on “Overraskelser

 1. Hej Søde C!!

  Dejligt at gaverne nu er landet godt 🙂
  Til pakken hørte altså et kort – men det ligger så herhjemme på mit køkkenbord! I farten i mandags, var kortet røget af den bunke der skulle med på posthuset. Og da jeg så stod og skulle sende pakkerne, besluttede jeg mig for at poste alligevel og så sende hilsnen over nettet 🙂

  Så her er den:

  “Søde Christina. Så røg den fine skjorte til Odense! Med i kuverten kom altså lige et par ekstra ting, som jeg havde liggende til en særlig anledning. Og det blev denne 🙂 Må solen skinne på jeres lille familie. Kh Christina”

  Nyder din skønne ærlige blog dagligt, og de fantastiske billeder af dine piger!! En lille ting med på vejen er intet i forhold hvor stort det er af dig at dele dine tanker, frustrationer, inspiration og livsglæde med os andre. Tak!

 2. Kære Christina – tusinde tak for dine ord… det giver mig et bredt smil på læben, når jeg får sådanne at vide.. de pakker du sendt var bare så fine… og så en til os hver? Det var skønt.. og de fine til og fra kort er gemt 🙂

  Tak skal du have.. stort klem herfra Odense..

 3. heldige kartoffel…herligt at kende sådanne skønne væsner, der kan dét der med at overraske – det er med til at gøre hverdagen grønnere! Ligesom når ens unger laver uventede hilsner…(som din datters brev på hovedpuden og min storepiges tegning i min nat-notesbog)…
  DEJLIGE MENNESKER GIVER VARME HJERTER!!! – eller noget lignende kunne konklussionen lyde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.