Lørdags (ret)ro

Når nu vi er ved retro – så tjek lige denne her dyt, jeg kører rundt i for tiden. Det er min fars. Han har en svaghed for Opel. Især de gamle af slagsen.
Min egen lille bil er i stykker. Så heldigvis for min fars hobby, kunne jeg overtage en af hans, når jeg skal omkring. Dog må jeg erkende, at jeg i første omgang var temmelig træt af, at skulle køre rundt i denne model. Ikke fordi at jeg vil have en anden – men mere fordi den skal behandles pænt. Altså med schoker. Det er altså ikke ligetil, altid. Heldigvis har jeg ikke druknet bilen endnu. Jeg kender den efterhånden.
Det er vist over 30 år gammel. Er det så ikke lidt en retro bil?

Kan I se det for jer?
Mig i denne dyt med en lille blød hat? Skulle der ikke stå Rappedikke på siden?
Jeg må spørge Far!

Ps – jeg tager ikke imod kommentarer, hvor I griner af mig! Ha ha ha ha

23 thoughts on “Lørdags (ret)ro

 1. Hej Christina

  Jeg har en kæreste der også er Opel-entusiast. Så vi kører til dagligt rundt i en Opel Rekord C fra 1967 (en veteran) og nu også i en Opel Kadett 1982 (en klassiker). Til trods for min kæreste kun er 25år er han kun til “retro” biler 😉

  Håber Kadett C’en giver dig mange gode køreture 😉

  p.s. den bløde hat er et must

 2. Åh… så rå!! 🙂 Sånn kune jeg godt ha ønsket meg! 🙂 Har en forkjærlighet for rare små og gamle biler! Det hadde vært kjempestil med Rappedikke på siden av bilen! 🙂
  Ha en fin helg
  Klem fra Lønnetunet

 3. Mine forældre har en gul golf fra 89 – ikke helt lige så gammel, men en gul bil… den får man øje på!! Drønsmart når man har glemt hvor man parkerede på Bilkas kæmpe parkeringsområde!!
  Stemmer helt klart for Rappedikke hen ad siden!!

 4. Den er da SKØN!
  Her i huset er vi også en “smule” Opel nørdede, så vi ligger og køre rundt i en Opel GT fra 1969 (veteran), og hey – det er altså noget ved:-)

  God fornøjelse med bilen.
  (og ja, vi har en anden bil også).

 5. Jeg blev åbenbart så begejstret ved synet af den bil, at jeg absolut skulle ytre mig hele tre ens gange…Beklager, ved ikke lige hvad der skete der?

 6. Er der ikke en sang der lyder som ” Opel Kadett , Opel Kadett, Mig og så min Opel Kadett ” ??

  Den er ganske fin bilen ,og farven er da ren retro . Rigtig postbil gul 🙂

  Nej jeg griner ikke ,jeg smiler :-))

 7. Det er faktisk ret sjovt med jeres kommentarer….

  Sandra – min far har faktisk også akkurat samme gamle gt´er.. og i original farve.. altså det er noget han går op i.. Han vil være vildt stolt af at læse jeres kommentarer.. 🙂
  Lige nu kører han vist rundt i en opel astra – ved ikke årstal.. men den er ældre en den hér bil.

  Nå´r ja… den gule farve fik jeg slet ikke kommenteret 🙂 He he.. jeg bliver set.. de glor faktisk efter mig.. måske er det fordi jeg knap og nap kan se over rettet… jeg har ikke fået min pude derud endnu. 🙂

 8. Ha ha ha…jeg MÅ altså lige kommentere til M først: Det kaldes AMMEHJERNE 😀
  Christina – det er da for rap en bil, og selvfølgelig skal der da stå Rappedikke på siden. Det ville være klassisk og ren æstetik!
  Jeg ville dø for at køre rundt i sådan en dejlig æske…og så i gul 🙂 Dejlig!

 9. Hejsa,

  Fed dyt…. Du skal da have Yvonne dress på, når du kører i den. Stor blomstert sommerhat og kjole i retro stil…. O ikke at forglemme nogle store fede dior solbriller…

 10. Haha må jeg grine rigtig højt! Mine forældre har haft nøjagtig samme bil! Det var så i 70erne – måske start 80… Den er for cool og jo, jeg kan sagtens se Rappedikke foran mig! (:

 11. Jeg kom til at tænke på en ørehænger fra for nogle år siden, der hed Mig og min Kadett. Det er vist på sin plads her og så gav det minder med farven om min første kæreste, der havde en Toyota Corolla i nøjagtigt den farve i 1975. Den er vist ikke på lager mere, men nostalgisk kan man jo altid blive.

 12. Hej Christina,

  En bil kaldes en Klassiker fra 25-34 år og en Veteran når den er fra 35 og over…..endelig ikke Retro! 😉

  Er gift med en veteran-nørd (Og også nørden er veteran) og jeg får “Blikket” når jeg kalder dem Retro *G*.

  Men Cool Klassiker 🙂

  K.H June

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.