Kom frisk!

Marie og jeg har deltaget i Eventyrløbet´s 5 km. Laura – Marie´s klassekammerat – ville løbe sammen med os. Det var virkelig en overraskelse at se, hvor målrettede og udholdende de to seje piger var.. Jeg er imponeret!

Vi løb turen på ca. 38-39 minutter. Vi holdte to meget små pauser og måtte ofte stoppe op og gå, fordi der ikke var plads til at vi kunne løbe forbi. Jeg er ligeved at tro, at vi kunne have trukket i hvertfald 4-5 minutter fra, hvis det ikke havde været fordi vi skulle løbe zig-zag. Pigerne er i hvertfald hurtige..

Min form er ikke i den gode ende.. Jeg får slet ikke løbet, for at være helt ærlig. Så det var kamp til stregen at løbe med de små sprintere! Men jeg gør det gerne igen. Det har været sjovt at have sådan en oplevelse med Marie og ikke mindst Laura.

Men jeg må vist love mig selv for eftertiden, at få gjort noget ved den motion. Det bliver til alt for lidt! Men den fugl har vist pippet før?!

5 thoughts on “Kom frisk!

 1. Kære Christina

  Som i har været presset på det seneste ved jeg ikke lige hvornår du skulle have haft overskuddet til at trække i løbetøjet :-)Sååå lad du bare den fugl pippe til der bliver rum til den slags.
  Rigtig god ferie.
  KH

 2. I er for seje, alle tre:-) Det lyder skønt med sådan en god oplevelse med pigerne.
  Knus Maria

 3. Så aktive på en fri-torsdag..;)
  Men sejt gået – er lidt imponeret over de to småtøser… Flot at de kan være med..:)
  Og jeg er helt enig med Wenche ang- fuglepipperiet.. Du har vist haft andet at se til..;)
  Ha’ en dejlig aften…
  Kh Anne

 4. Den der fugl som pipper om det der motion. Den skal klappe kaje, og komme forbi for at hjælpe med opvasken, maden, vasketøjet, rengøringen og alt det andet som tårner sig op her, uden at jeg forstår hvordan.
  Jeg kiggede efter i Nyhederne, men ak. De små blå t-shirts dukkede ikke op i mit tv. I er super seje!

 5. Det låter jättehärligt! själv är jag usel på att komma iväg, men jag sprang i tisdags. 3,5 km…hm. inte så långt. efteråt tycker jag att det är skönt och man får mer energi, men oftast blir jag bara sittande inne…og äter choklad…hvis du cyklar 18 (!) km till jobbet så har du din motion!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.