Christina´s dag! Min dag!

Jeg har haft den mest fanstastiske dag.. i morges vågnede jeg ved at Henrik og Ida sprang ud af sengen – og puslede derefter rundt inde hos Marie. Jeg vidste så udemærket godt, at jeg lige om få minutters tid ville have hele familien inde under dynen med fødselsdagssang og gaver. Tror I at jeg rævesov?

Jeg kan stadig blive forlegen og få lyst til at være et andet sted i sådan en stund – men hvor jeg nød at se dem – fumle rundt i sang, Ida med et ødelagt flag råbende huá huá!

IMG_0026 IMG_0031
Jeg har været en god pige – vejret har været med mig. Men det er ikke kun vejret der er med mig idag. Jeg har været på OUH og blive scannet i skjoldbugskirtlen, hvor der sidder en knude.  Jeg slipper i denne omgang for operation i min hals. Knuden som sidder og driller – vil være til at leve med, så længe mit stofskifte klarer sig som nu. Der er taget en biopsi idag – jeg forventer ikke negativt svar på prøven. Jeg har været møllen igennem før – men slipper for at få skåret halsen op for nu – og undgår at skulle på medicin resten af livet.. forhåbenligt for evigt! SÅ jeg er meget lettet og glad..

Henrik og jeg har været ude hele dage. Vi har begge haft fri. Vi har nydt to-somheden – BIG TIME. Her til eftermiddag har vi nydt pigerne, sand mellem tæerne og is.
Jeg kunne ikke ønske mig en anden dag end denne. Det har været den bedste!

Ang. emnet som kører rundt i blogland de her dage:

Jeg er kommet over vreden – jeg har tænkt meget over tingene siden – jeg synes faktisk, at det er lidt kummerligt.. Jeg føler endda en smule vemod for vedkommende som sidder et sted og drømmer sig væk – i vores billeder. Det er lige før, at jeg tænker, at det IKKE er Rakel, Mette eller jeg der er ofre i denne sag!? Det menneske, der sidder og stjæler sig små glimt af lykke eller hvad det nu er, vedkommende får ud af det? – må mangle lidt i sit liv. Det rører mig faktisk lidt – hvis det altså er versionen af historien?
Dog pointerer jeg – jeg er ikke vild med at få stjålet mine billeder – jeg vil nu være konsekvent med at få mine billeder signeret … men mere vil jeg ikke lade det gå mig på. Det skal ikke skabe ubekvemthed eller negativ røre i blogland – vi har det jo så godt! – Det er der ingen der skal ødelægge!

29 thoughts on “Christina´s dag! Min dag!

 1. Käre C!

  Så glad jag blir. En underbar födelsedag – grattis – med underbara nyheter! Stort grattis till allt!

  Ang det med billederna får du gärna tala om för mig hur man signerar sina bilder. Vi ska inte låta det förstöra för oss – du har så rätt!

 2. Også et tillykke herfra, med ønsket om et godt nyt år.
  Jeg sidder og drømmer om dengang der var små tøser i huset, der bare gjorde sig sådan en umage for at larme stille, netop på sådan en morgen.

 3. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen Christina. Jeg er glad for at du har haft en fantastisk dag.
  Jeg er helt enig med dig omkring billed/blog-problematikken.
  Vi skal huske på, at det er et enkelt menneske, som sikkert har en sørgelig skæbne bag sig.
  Lad det være en lærestreg for os, så vi tænker endnu mere over, hvad vi lægger ud, men lad os også komme ud på den anden side med fornyet kraft og energi til at lave flere gode og indholdsrige indlæg.

 4. Tillykke med dagen.
  Dejligt du slap for operation og medecin. Det er ikke mere end et par måneder siden jeg selv var igennem scanning og biopsi, min første så jeg var en del mere nervøs for resultat end du lyder til at være;-) Det er åbenbart meget almindeligt med den ikke fungende kirtel. Jeg havde bare ikke hørt om det før.
  Forsat god føs´da:-)

 5. Tillykke 🙂 Både med dagen men også med ikke operationen.

  Samtidig vil jeg rose dig for den måde, du får vendt dine vrede på! Det er rigtig godt at tilgive, også selv om det er meget svært!

 6. Tillykke med fødselsdagen 😉 Og sikke et dejligt billed af dig – der står “dansk sommerpige” malet over det ;o)
  Dejligt at I har haft mulighed for at nyde tosomheden, det har vi alle brug for 😉

 7. Kære Christina.

  Hjerteligt tillykke med fødselsdagen – og ikke mindst de gode nyheder fra OUH:-)

  Du er sej! Og jeg er vildt imponeret, over din reaktion på billede tyverriet:-)
  Virkeligt!

 8. Hej Christina!
  Tillykke med dagen, dejligt at læse at du har nydt dagen og er ok igen efter alt det der skete i går og i dag!
  Kan du have en skøn fødselsdagsaften!!
  Kh Mette

 9. Hej Christina
  Stort tillykke med fødselsdagen og det gode resultat. Lyder som om du har haft en fantastisk dag!
  Jeg er rigtig glad for at høre at du bliver og blogger (næsten) uforandret. Har ikke været her så længe, men er sikker på at her ville føles tomt uden dig, og din dejlige blog 🙂

 10. Tillykke tillykke med dagen og –
  de fantastiske nyheder 🙂

  Jeg er ny her, men glad for at du bliver :)… der vil altid være ensomme folk i verden, og nogle gange tror jeg de lige-så-stille lister sig ind i andres liv…glemmer grænserne… og jeg tror du har helt ret i at det drejer sig om nogle sørgelige skæbner…stort tænkt!

  Knus herfra 🙂

 11. Tillykke tillykke tillykke. Med den gode nyhed omkring din skjoldbruskkirtel, med din fødselsdag, med en dejlig morgen med rævesøvn og med at stå stærkt efter slaget.

  Tillykke med det hele og fucking halleluja hurra på den lækre måde.

  Knus,
  Synne

  P.s. Jeg har skrevet lidt om det at have et sammenhold på min blog hvis du er interesseret <3.

 12. Kære C..
  Igen stort tillykke med dagen:) Den lyder til at ha’ været skøn.. Måske lige hvad du trængte til..
  Også tillykke med det gode resultat..! Hvor dejligt for dig.. Det havde jeg slet ikke fået med..
  Ønsker dig en god og forkælelsesrig aften..
  Mange kærlige hilsner Anne

 13. Tillykke med fødselsdagen og de gode nyheder, Christina. Dejligt at du har haft en skøn dag! Glæder mig over, at du blive ved med at blogge (næsten) som før:)
  Kh. Malene

 14. Hej de damer.. tusinde tak skal I have for jeres søde hilsener.. jeg har haft en perfekt dag… jeg er helt varm i kinderne og træt på den gode måde… Sådanne dage er værdsatte… og i morgen lover de regn! Jeg HAR været artig 🙂

  Til Ulla – jeg har fået fjernet en stor knude i venstre side for syv år siden. Jeg har knude i den højre side – som driller når jeg ligger på maven og når jeg får voldsomme knus… Jeg kan leve med det … sålænge den ikke vokser mere og der er noget grimt i biopsien… det var noget af det værste jeg længe har oplevet… og så gjorde han det to gange.. jog nålen rundt.. og den er jo ikke tynd..! Håber du slipper.. Kærligst fra C

 15. Kære Christina

  Tillykke med fødselsdagen!! Og da godt, at du ikke skal have halsen skåret op!!

  Jeg er glad for det, du skriver om “billedtyven” – for det er lige præcis, det jeg har siddet og tænkt, da jeg har læst alle de fordømmende kommentarer. Jeg vil ikke på nogen måde forsvare tyveriet, men jet tænker bare, at hun har begået en MEGA fejl, som hun sikkert (hvis hun da ikke er psykopat) vil være flov over og fortryde resten af sit liv. Jeg tror, hun er blevet “grillet nok nu”.

  Fortsat god fødselsdag :O)

  Kh Rikke

 16. Kære Christina,
  sikke en dejlig dag du har haft. Og solen har skinnet hele dagen her 🙂

  Sørme godt, at du ikke skal have skåret halsen op!!

  Klem fra
  mette

 17. Også et kæmpe stort og hjertelig tillykke med fødselsdagen fra mig….

  Dejligt at høre om din fantastiske dag og dine ord om det “store emne” i blogland. Som ny blogger bliver kan man nemt blive helt forskrækket over al den tumult…
  😉

 18. Tillykke tillykke kære C.. håber du har haft den bedste fødselsdag, eller ja det kan jeg læse du har.. så det er jo bare dejligt. Dejligt også med den gode nyhed fra OUH.

  Hvor er du altså bare fin og smuk der i græsset 😉

  Kh Maria

 19. Søde, skønne, kloge, dejlige Christina. TILLYKKE med dagen, TILLYKKE med beskeden fra sygehuset og TILLYKKE med dit store varme og ægte hjerte. Jeg fik det helt lige som dig da jeg så billederne i sammenhæng, det er sådan lidt fjollet for på en og samme gang har jeg lyst til at råbe højt af idioten og kramme det stakkels menneske der må bo inden i hende, lidt den samme følelse man kan få for et barn der gør noget virkeligt dumt ud af afmagt og mangel på kærlighed.

 20. hua-hua-hua! Christina havde fødselsdag – og jeg var ikke på bloggen.
  Du skal da alligevel have en hilsen og et stort tillykke.
  Dejligt med sådan en dag fuld af gode nyheder og familiehygge.

  – og jeg synes du har helt ret omkring det stakkels menneske, der har stjålet lidt lykke fra andre. Får næsten ondt af en person, der åbenbart ikke kan se noget smukt i billederne af sit eget liv.

  Jeg håber dagen i dag bliver lige så god som din fødselsdag.

  KH K

 21. Hej Christina
  Tillykke med dagen igår må det være.
  Skønne billeder af lillepigen selv om hun er surmulet.
  jeg køber altså rigtig tit Liberty på ebay til gode priser. Forleden fik jeg fingrene i noget lilla capel. 2 meter for 200,- incl forsendelse. jeg holder også meget af det print, som jeg har syet små bloomers i til babyer.
  hav en god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.