Aften idyl på bænken

Det var nærmest med sommerfugle i maven, jeg tirsdag aften fik lokket Henrik til at tænde op i lidt kul i vores lille bål-balje. Den lune aften inviterede til råhygge – og når nu min veninde – Marie´s yndlings prinsesse – kom på visit, så var det oplagt at gå udenfor og nyde – at vi kunne sidde lunt og godt udenfor.

Jeg fik dog pakket os alt for godt ind. Hvilket slet ikke var nødvendigt. Ida havde sin flyverdragt på – det ser helt vanvittigt ud – men hun var iklædt nattøj – så hun kunne blive lagt i seng med det vuns.

Det mest geniale – vores popcorn maker – blev luftet for første gang. Det er en fantastisk opfindelse! Vi fik ristet lidt majskorn over de varme sten og kul. Det går vildt stærkt at poppe dem – og det er skide sjovt, faktisk!

Det familiehygge giver mig sådan en dejlig følelse af lykke og overskud! Marie fordyber sig over ilden, Ida vimser rundt, min veninde er på besøg – Henrik og jeg kan sende hinanden blikke – “det går længe imellem hverdagens trummerum – giver plads og overskud til denne form for hygge, men hold op det er fedt, når det kan lade sig gøre”.

Solen, varmen, de lyse aftener – det hele væltet sammen, giver i sig selv en godt portion vitamin. Måske dét gør disse stunder mulige?

At se Ida´s forunderlige blik, da hun smagte popcorn for første gang, at nyde Jacinta´s medbragte special øl med et touch af hindbær og at suge stålevarmen fra de varme sten til mig; jeg var glad – og ligeglad med at jeg kom alt for sent i seng!

(ja – jeg er tilbage på nettet – det var helt en befrielse, at kunne få blogget lidt.. nu skal jeg lige catch up herinde.. )

10 thoughts on “Aften idyl på bænken

 1. Åh jeg kan faktisk mærke varmen fra stenene, duften af popcorn og stemningen, når du så levende beskriver jeres hyggelige stund.
  Rigtig god pinse og fedt du er tilbage online 🙂

 2. Jeg ved LIGE hvad du mener! Jeg har det nemlig på samme måde. At kunne sidde ude og spise om aftenen og ellers trække aftenen ud, så den forlænger en dejlig dag er fantastisk. Og det kan kun lade sig gøre, fordi der er blevet varmere og lysere. Overskud coming through 🙂
  Og så er jeg for øvrigt vild med din popcornsi. Fantastisk opfindelse og idé. MÅ.PRØVES.HER.OGSÅ 🙂
  Glædelig pinse til dig og dine.
  Knus

 3. En stor klem til deg for din fantastiske evne til å gjengi stemninger med ord og bilder. Jeg lar meg ofte rive med av dine innlegg!
  God pinse til deg og dine nydelige døtre! 🙂
  Kh Kaja

 4. Hvor lyder det bare som en dejlig aften…:)
  Og der er bare så mange glæder ved for-/sen-)sommeraftener… Lyder lækkert med popcorn – det burde man da vist prøve af..
  Nyd weekenden..
  KH Anne

 5. Det ser så härligt ut! Ida är ju den gulligaste ungen alltså!
  Popcornmaskinen – wow! Var har du hittat den? Hat du GJORT den?
  Åh, här är också så skönt och varmt nu att vi är ute hela dagarna…Håber på att se dig LIVE i sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.