Propmaet

Jeg er blevet tung i hovedet.. jeg er mættet af indtryk.. Og snak… Dem der kender mig godt, ved – at jeg ikke bare snakke, snakke, snakke snakker.. Jeg holder mega meget af at lytte og suge til mig. Og ind i mellem komme med mit besyv. Lige nu er jeg fyldt til bristepunktet…

Jeg tænker tanker…

 • Hvad vil jeg egentlig med “min vej”?
 • Hvilke drømme skal jeg følge? – der er jo nogle stykker at vælge mellem.
 • Kan jeg kombinere?
 • Hvad med min blog her? Hvilken vej og på hvilken måde skal den bruges?

Her er meget stille i blog-land i øjeblikket? Er folk gået I hi? Eller er I bare sprunget ud i foråret? Jeg selv har en “luk lidt ned” periode – og lad mig spire i den retning vinden guider mig…

12 thoughts on “Propmaet

 1. Vores tanker ligner hinanden meget, tror jeg. Derfor er der også lidt stille på min blog for tiden 🙂

  Men ja, jeg tror blogland er ude og nyde foråret.

  Knus til dig!

 2. Jeg giver dig ret i, at der er stille i blogland. For mit vedkommende er det fordi jeg har lidt slås med i forhold til et af mine kære børn, desværre…
  Men tror også bare at det er foråret der lokker omend det er pis.. koldt derude i dag.
  Tanker om at have en blog eller ikke og hvad man vil med den tror jeg, at der er mange der har indimellem. Jeg synes at der er så mange forskellige blokke med hver deres “snit” og det skal vi værne om, det er det der gør det godt – forskellen 🙂 – synes bestemt du skal blive her 🙂

 3. Hej AB – jeg er gået fuldstændigt i stå i øjeblikket.. aner ikke hvad jeg rigtig vil… tror jeg klipper mit hår af – så sker der da noget nyt 🙂
  Foråret hip hip hurra – krammet er sendt lige tilbage.. 🙂

  Hej Jeanette – der er bare kanont stille.. Du har ret i, at vi hver især har vores udtryk.. jeg har ikke planer om at lukke min blog ned.. men mentalt pause, tror jeg vil være tiltrængt.. hvis jeg kan 🙂 Øv med bøvl med dit barn.. Klem fra C

 4. Hej Christina.
  Jeg glædes dagligt over dine indlæg her på bloggen. Har fulgt dig i længere tid, men ikke rigtigt fået skrevet til dig. der er også stilhed på min blog… synes jeg har travlt lige meget hvor jeg er. Min tante syr patchwork, har længe overvejet et lille projekt. Måske det bare skal være nu, hvor der rundt i blogland ses de skønneste 6-kanter.
  Skulle du have lyst til at kigge forbi hos mig, skal du være hjertelig velkommen.
  Dorte :O)

 5. Altid fornuftigt at stoppe op og tænke over hvilken vej vi er på vej hen og prioritere, så vi ikke bare følger fåreflokken blindt.
  Jeg kender ikke blogland nok til at vide om der er stille, men nyder bare folks indlæg, med eller uden mental pause 🙂

 6. Med foråret kommer lysten til nyt, forandringer, udfordringer..livet skal leves på nyt..lyset kommer og vi bliver gladere, udadvendte, opsøgende..Men hvilken af lysterne skal man følge..tag bare en af dem du ved vil gøre dig glad! Klip dit hår, køb noget nyt tøj..så er du klar til foråret!…nu vil jeg ihvertfald ind og farve mit hår meget rødt, for der skal ske noget.

 7. Hvor kan jeg bare følge dig. Altså mht. hvad man skal stille op med sit liv. Jeg barsler den jo nu, men om under et halvt år skal jeg finde ud af, hvad jeg vil, og jeg kan slet ikke finde ud af hvilken vej jeg skal gå. Jeg overvejer faktisk at starte på helt ny uddannelse, men det er jo også et kæmpe skridt at tage (især økonomisk :))
  Men det jeg ville sige var, at jeg sagtens kan forstå, hvis du går lidt i hi. Det lyder til du har mange ting at overveje.
  God weekend.
  Kh Signe

 8. Hej Christina..

  Lyder til I har haft en alletiders “komsammen”..;)
  Men det er nogle store spørgsmål du tumler med – så det er nok meget naturligt, du føler trang til ‘bare at være’ lidt.. Spændende med drømme… Jobmæssgt er jeg for udmattet til andet end bare at se en uge fremad – men er da så småt begundt med “Er det nu det rigtige?” eller nærmere “hvordan kan jeg få det vendt/skruet sammen, så det er det helt rigtige..?”…
  Håber du bliver klogere på dine tanker…
  Kh Anne

 9. Hø. Du ved hvad jeg mener, når jeg siger at jeg ved præcis hvad du mener!!!

  Håber sgu du får en fabelagtig dag i morgen og tusinde gode, nye ideer!

  KH

 10. Hej Christina – Jeg har det præcis som dig….foråret og udeprojekterne trækker, og derfor har jeg ikke nye kreative projekter at vise.

  Derudover er der sket ufattelig meget i mit liv de sidste par uger som jeg er i gang med at fordøje og derfor trænger jeg lidt til en mental pause.

  Kim og jeg har brugt det meste af denne weekend på at snakke om fremtiden, så der kommer til at ske store ændringer i vores liv (gode ændringer) men det hele skal fordøjes før jeg kan skrive om det på bloggen.

  Men jeg tror bare at foråret gør dette her ved os – en indre forårsrengøring kan vi jo kalde det.

  Smil herfra og rigtig god dag til blogtræf 🙂

  Kh. Mette

 11. Nej da, jeg er ikke gået i hi. Jeg forholder mig ikke til, hvad min blog skal “symbolisere”. Men nyder bare at skrive, blogge og slappe af. Mere kompliceret er det ikke i min lille verden. Og jeg nyder din blog som den er og har været lige så længe jeg har kendt dig, sååå.. ikke begynde at lade dig styre af alverdens forventninger om en dybere holdning el. forståelse for blogverden. Du er jo dig, og skriver som kun du, og det kan vi jo lide og ikke undvære;0)

 12. It’s truly very complex in this full of activity life to listen news on Television, therefore I simply use internet for that reason, and get the newest information.

  Take a look at my web blog … healthy hair

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.