Søndag i paradis

Denne gang ikke noget ynk fra min side. Jeg kan godt lave indlæg, der ikke handler om manglende nattesøvn og sygdom. Idag har været den skønneste dag længe. Jeg kan næsten ikke få armene ned over de første spæde fregner på min næse. Jeg har været udenfor næsten hele dagen.

Heldigvis er både Henrik og Ida på benene igen. Tænk hvor ødelagte de begge var igår. Jeg fatter det ikke. Men hvor skønt at Ida spæner rundt – og at Henrik har overskud til at sende mig et lille glimt med øjnene. Og jeg fik mit frirum på bænken med min kaffe….

Eftermiddagen sluttede af hos Morfar. Der er intet bedre end en slap-af øl på teressen, grydestegt kylling og Ida´s latter, når Morfars skæg kilder. Marie fik spillet bold med Henrik i haven. Der er bare noget andet liv i familien, når de er friske. I like it a lot!!

Skønt med en smule overskud. Håber alle har haft en dejlig weekend. Jeg takker for alle knus og søde ord. Det går lige i hjertet på mig, at I følger med i min knaldroman. Jeg får et lille boost af energi, når jeg hører, at jeg ikke er alene med de der trælse tanker og følelser. Det er endnu en af fordelene ved en blog og det netværk man får bygget den vej. Tak til alle jer. 🙂

15 thoughts on “Søndag i paradis

 1. Hvor lyder det som en dejlig dag Christina.. Godt I har fået ladet lidt op.. Den nedadgående spiral er bare så svær at komme op af indimellem.. Har haft lidt af den samme søvnmangel fornemmelse, men det går lidt bedre efter at jeg er begyndt at sove i ske med
  Carl Emil om natten.. Så ammer jeg næsten i søvne og mærker det ikke helt så meget.. 🙂

 2. Hej Rakel, det er ganske forfærdeligt ikke at sove. Jeg håber, at jeres lille CM ikke fortsætter med natteroderiet. Det er så hårdt. Ida var ellers lige begyndt at sove ordenligt, men sygdommen fik hende presset tilbage igen.. øv.. Hurra for at man kan amme sovende. Den brugte jeg også.. Det er befriende.. 🙂

 3. Det lyder også som et godt varsel her, en rigtig solrig dag og hele familien på højkant, det er oprigtigt en glæde at høre at det bare går så godt for jer nu, jeg håber at det må blive ved sådan Christina.
  Mvh. Michael

 4. Åhh hvor dejligt at høre at solens varme stråler har fået lidt tag i jer!
  Det er det jeg nyder så meget ved dine indlæg… du rummer det hele. Det gør vi alle nok, men ikke ale tør dele ud af det. Elsker din blog! (:

 5. Hej Christina
  jeg kiggede faktisk ind for at kommentere på dit forrige indlæg, det nåede jeg nemlig ikke i morges og sørme om I ikke er ovenpå igen 🙂 Skønt at se 🙂 det lyder til det har været en hård omgang igen…. håber på foråret snart for alvor får tag i Ida så hun slipper for al den sygdom
  Mange hilsner Heidi

 6. Læste lige dit forrige indlæg – PUHA, det er noget der trækker tænder ud med al det sygdom. Kan godt forstå at du indimellem er ved at opgive det hele.
  Men én god dag kan heldigvis rette op på en del dårlige og sådan en dag har i haft i dag.
  Håber virkelig, at det vender for Ida, så i alle kan få mange flere af de gode dage 🙂

 7. Du brænder lige stærkt igennem, når du er i under- som i overskud:)

  FEDT med en god familiedag – det lyder så hyggeligt:)

  KRAM

 8. Åh ja – lige sådan en søndag I skulle have derhjemme.
  Se, selv jeg bliver helt let om hjertet ved at læse det :-))

  Ha nu en rigtig dejlig uge!

  Kram
  Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.