Rap Fryd i form….

eller mangel på samme?

Nu er der lidt over 14 dage til jeg skal stille op i I form´s kvindeløb. Og jeg har slet ikke kondition til at løbe mere en 2 km. Gad vide om jeg kan træne mig op til en 5 km. tur?

Frk. Fryd har udfordret mig.
Det bliver helt klart en Rap Fryd for øjet – når jeg kommer halsene efter Maria – som med sikkerthed er fit for fight.

Jeg fatter simpelthen ikke, at jeg lod mig rive med.. Jeg glæder mig meget til d. 2. maj. Især til posen med lækkerierne, kvindeblade og en græsplæne, som jeg kan dejse om på, når løbet er slut.

Det bliver forårets største udfordring for mig!!

7 thoughts on “Rap Fryd i form….

 1. Det er det samme her. Jeg frygter også Iforms kvindeløb. Jeg husker det var en meget kold dag i januar hvor nogen fik lokket mig til at deltage. Hvem havde regnet med verdens koldeste vinter, og jordens dovneste hund (mig). Så trænet har jeg ikke.
  Her er det dog ikke de fem km til I forms der skræmmer mig mest. Det er de 10 km til alt for damernes i juni som jeg i kådhed også har meldt mig til. Jeg kommer aldrig, som i ALDRIG, 10 km rundt.

 2. He he he – tænk hvad man i sin iver kaster sig ud i…
  Jeg har ikke løbet siden jeg blev gravid med Ida – altså næsten 2 år nu.. det er vanvittigt.. og det vil gøre MEGET ondt… Du har da nogle månder at træne i.. hvis du altså kommer af sted.. det gør jeg ikke.. Det er alt for dumt..

 3. (prøver lige med lidt hepperi og bitte små spark i røven) Kom så ud med dig! Bare en halv time, 2 gange om ugen og du slipper for at sidde i rullestol dagen efter løbet. Nej, du kommer nok ikke op på 5 km, men lidt er bedre end ingenting:D (Og ja, det gør mega-naller overalt. Tro mig. Tog den første tur i går!)

 4. HA !!! Meget stort og ironisk. For jeg er overhovedet IKKE i form. Har trænet aaaalt for lidt, og er ret sikker på jeg ikke kan løbe 5 km om 14 dage. Men skidt med det, jeg er helt sikker på det bliver sjovt og hyggeligt – jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget 🙂

  Knus M

 5. Åh her har jeg også i alt iver kastet mig ud i at skulle deltage på en 10 km…hvad f…. tænkte jeg dog på???
  Det er til I forms løb i start maj – og jeg er heller ikke sikker på at jeg kommer rundt…
  Men alligevel dejligt at høre at vi er flere i samme båd…
  Måske vi bare skulle tage os sammen og få lidt asfalt under sålene….nåh det er jo det je g siger til mig selv hele tiden, men der sker ikke rigtig noget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.