Perler paa snor! AV

… er Ida på pencillin igen. Mellemørebetændelse igen. Flydende ører igen.

Jeg har været på lægevagten her til morgen – nu her hun på medicin igen. Det er ikke mindre end 3 uger siden, vi var der sidste gang.

Det er bare så synd for hende. Så forstår jeg sgu godt, at hun har hængt sådan på os de sidste mange dage. Tænk at det skal være nogens lod at få mellemørebetændelse, som perler på en snor.

12 thoughts on “Perler paa snor! AV

 1. Hvor er det synd for jer. Det er bare så hårdt med syge børn! Har hun fået dræn, eller er det noget I overvejer ? Det kunne måske hjælpe på det…Rigtig god bedring til hende ;o)
  Jeg kom sådan til at grine forleden aften, og så tænkte jeg på dig og dit indlæg om tis og lugt ;o) Vi havde nemlig fået asparges, og mit tis lugtede virkelig underligt, og så kom jeg lige til at tænke på det indlæg du lavede for noget tid siden… Ja, undskyld at jeg forbinder dig med mit asparges-tis ;o))) Glædelig påske til jer….

 2. Hej Therese – jeg er nok selv udenom at blive forbundet med tis-lugt fra nu af 🙂
  Ida har dræn i ørene… men hun får stadig mellemørebetændelse.. men det flyder heldigvis ud.. men generer hende gevaldigt og oveni bliver hun møg forkølet hver gang. 🙁

 3. Kære Christina

  Jeg har ikke givet mig tilkende på bloggen før, men jeg nyder at læse med.

  I dag har jeg imidlertid noget at byde ind med… Hvorfor får hun ikke øredråber? Når hun har dræn kan MB behandles lokalt med dråber, så man ikke behøver at påvirke hele systemet (mave osv. med penicillin). Det er også meget nemmere synes jeg. Jeg tror bare ikke at mange læger tænker på den mulighed. Vi fik dem ordineret første gang hos ørelægen.

  Kh
  Ann-Therese, som er lidt privat om sin blog men gerne inviterer dig pr. mail, hvis det kunne have interesse…

 4. Søde C, Hvor må det være hårdt for både jer og lille Ida. Jeg havde selv mellemørebetændelse som perler på en snor som barn, og min søster ligeså. Det var skisme ingen spøg skal jeg hilse at sige… God bedring og hang in there.

  Kæmpe virtuelt knus fra Helle

 5. Åhhh altså den lille Ida mus! hvor er det bare synd for hende!! Det må snart have en ende. Sommer kom nu og varm lille Ida så hun ikke skal døje med de dumme ører!
  Rigtig god bedring til hende Christina! og god påske til jer!

 6. Hej Ann-Therese – tænk det har jeg aldrig hørt om – de øredråber.. men vi skal til ørelæge her i april og have tjekket dræn, så snakker jeg lige med vores ørelæge om det..
  Ja tak – send mig gerne en invitation – jeg er for nysgerrig til ikke at have lyst til at følge med.. dejligt at du lægger en kommentar 🙂

  Hej Helle – Gulp – ja det er hårdt.. jeg ved udemærket godt hvad hun går igennem også.. jeg har selv været der.. når jeg får tjekket ører hos min læge bliver mine smadrede trommehindet ALTID kommenteret 🙁

  Hej Camilla – ja nu må det snart være slut.. det er lige før jeg bør annoncere efter et præparat der kan skyde imunforsvaret i vejret igen.. ØV– tak skal du ellers have God påske til jer også! 🙂

 7. Hej Christina
  Åh den lille Ida – og forældrene!! Hvor er I altså bare hårdt ramt. Det lyder da spændende med de øredråber. Det vil være smart med noget lokalt virkende.

  Min Naja er knap 21 mdr og endnu ikke MFR vaccineret. Hun har simpelthen ikke haft en eneste uge de sidste 6-8 mdr hvor hun har været rask/snotfri i mere end 3 dage af gangen. Hun har dog aldrig fejlet noget med ørerne…men alt muligt andet. Så jeg kender til din IGEN-frustration!

  Rigtig god bedring til prinsessen, og god påske.

  Knus Tina 🙂

 8. Det stakkels lille pus.
  For et par år siden have jeg en vinter halsbetændelse 6 gange på 12 uger – det var ikke til at holde ud. Det værste var dog jeg flere gange fik smittet junior (på 2 år) som så fik lungebetændelse (3 gange).
  Den følgende sommer fik jeg fjernet mandler og ingen af os har været syge siden 🙂
  Håber snart den lille Ida er frisk igen.

 9. Hej Christina.

  Puha det er bare HÅRDT! Min søn fik også mellemørebetændelser gang på gang på gang da han var lille.
  Det hjalp dog så heldigvis da han fik lagt dræn.

  Min nummer 2 lagde også an til samme trick, men det forsvandt som dug fra solen da han fik konstateret laktoseintolerans (mælkeallergi).
  Vores egen ørelæge er ikke i tvivl om sammenhæng mellem mælk og øreproblemer. Men den debat er jo allerede fremme og ganske ophedet, så jeg vil ikke gå længere ind i den. Bare lige sige at for OS virkede ingen mælk tricket.
  Nummer 3 er på magisk vis gået helt fri af øreproblemer endnu (1½ år) selvom hun får både mælk pg alt muligt.

  Mht. til immunforsvaret, så kan man købe BioStrath i helsekost, Matas og på apoteket. Det er genialt til vinterbørn med svage immunsystemer.

  Rigtig god bedring smukke.

  Kram ..

 10. Kære Christina, jeg skyder også lige en bemærkning ind her…. du er bestemt ikke den eneste med ørebørn, jeg føler med dig. Efter 6 sæt dræn på mine unger og utallige mellemørebetændelser kan vi stave ØREDRÅBER bagfra mens vi sover 🙂 Ingen af mine unger har nogen sinde ville indtage penicillin (sad but true) og det eneste der virker på den satans MB er øredråber, det burde din læge udskrive hver gang hun har MB. Men går I til ørelæge eller blot alm læge? For det er de færreste praktiserende læger der udskriver øredråber.

  Rigtig god bedring med hende.
  Kh sine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.